MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

25 srpna, 2019

Konec týdne trávím u mamky a hlídám tu jejich mini farmu (psi, kočka, kačeny, slepice, králíci a křepelky). Jaksi mi nedošlo, že tím pádem jsem odříznutá od svých věcí doma, takže nevím, kolik fotek budu schopná dát dohromady. Případně je dodám, jakmile se vrátím... Takže jedno shrnutí mimo domov :-)

Pondělí jsem začala volným dnem, který jsem chtěla strávit nějakými pochůzkami ve městě. Nakonec se ke mně přidala kolegyně, takže jsme prošly město, nákupní centrum a nakonec se stavily na oběd. Já ještě ráno stihla zajít za bráchou na menší pokec, než začal mít v práci fofry. Nakonec jsem si toho z nákupů moc nevzala, ale určitě si udělám ještě jedno kolečko. Pořidila jsem si za poslední voucher v Dobrovském Trnitou řeč. Jinak jsem si nebyla schopná vůbec nic vybrat. Lákadel bych měla docela dost, ale jde všechno o série a já se zařekla, že s žádnými novými pokud možno už takhle začínat nebudu. A pak jsem si koupila dvě trička, jedno se sovou (nebudu víc říkat :-D) a jedno s nápisem 'life is a journey, enjoy it'.


V úterý jsem si sedla nad stránky nakladatelů a udělala průzkum chystanými novinkami. Bylo jich tentokrát opravdu hodně a určitě ještě nějaké přibydou. V článku máte klasicky k dispozici deset náhodných tipů a na facebooku pak najdete všechny, co jsem objevila. Prozatím nějakých 139 knih...


S blížícím se novým měsícem jsem se podívala na kinovýhled a opět žádná sláva. Objevila jsem dva snímky, ale ani jeden nespadá do takové té mojí topky toho, co musím nutně vidět. Jen jde o projekty, které mě zaujaly.


Co se týče čtení, stále jsem u Království popela, blížím se ke třetí čtvrtině. Jde mi to pomaleji, protože když nejsem doma, nějak se do toho nedokážu ponořit. Prostě mi chybí to moje prostředí, křesílka či postel a moje knihovnička na pozadí. U mamky sice čtu, ale docela pomalu. Takže na to opravdu musím sednout a donutit se. Ale možná to i nějak oddaluji, protože se netěším na konec. Kdo ví... :-) Jakmile to pokořím, tak se chci vrhnout na zatím poslední Alfu a Omegu. A pak bych se ráda pustila do Mercy, hned jakmile se mi domů dostanou další díly :-)


Jinak, jak jsem psala, momentálně hlídám zvěřinec. Sluníčko mi svítí sporadicky, hlavně dneska jsem si ho moc neužila. Takže bazén jsem využila akorát v sobotu a to opravdu jen na chvíli, protože to byla dobrá ledovka a já zrovna nejsem nejotužilejší typ :-P Dává mi to tu opět celkem zabrat, ale ještě dva dny a pak můžu vyrazit zase hezky domů do svého. A už se opravdu těším.







Nezbývá mi než se rozloučit. Moc jsem toho nenapsala, ale ani nebylo pořádně co. Pustím se tedy do dalšího čtení a taky potřebuji chystat nějaké články. Tak se mějte hezky a zatím ahoj :-)


Právě probíhá soutěž k sedmým blogovým narozeninám...

Přírůstky

  • Trnitá řeč

facebook | twitter | knižní instagram | osobní instagram | pinterestbloglovin  


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

2 komentáře:

  1. Králíčky máte naprosto kouzelné! Ale je určitě náročné se o všechna zvířata starat sama. Sérií teď vychází hrozně moc, taky se mi ale nechce se do žádné pouštět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám vždycky zvířata pro radost, takže v takovém množství, abych to zvládla... na vesnické zvířectvo nejsem stavěná :-D

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne