MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

28 srpna, 2019

Na září jsem si nachystala tyto skvosty. Pokud se tomu tak dá říkat. Trnitou řeč jsem si pořídila nedávno, protože jsem si chtěla doplnit svět Griši. Ta mě také ještě čeká. Každopádně jsem fanoušek tohoto typu knih a doufám, že se mi to bude líbit. Druhou knihou je závěrečný díl série Královna Tearlingu. Zde je to poněkud komplikované. První díl se mi strašně líbil, druhý ale začal fungovat v úplně jiném prostředí a docela mě kniha štvala, takže jsem byla zklamaná. No a teď je na čase zjistit, jak to končí a mít to konečně za sebou a udělat si celkový obrázek...

Září

Splněno  Název knihyAutorPočet stran
-
Trnitá řeč
Leigh Bardugo288
Osud Tearlingu 488



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. Jsem zvědavá, jak se ti bude závěrečný díl Královky Tearlingu líbit. Já se ke čtení té série nakonec neodhodlala. No a ke Griše vlastně taky ne..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jako patri to spis k tem, co me dost zklamaly... Od Bardugo mam precetno jen Sest vran, ale pise moc dobre, tak si nenecham ujit ani zbytek :-)

      Vymazat
  2. Máš to naplánované na září opravdu krásné knihy. Tak, ať tě nezklamou. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak držím palce, ať knížky stihneš přečíst a ať se ti líbí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera jsem začala Osud a doufám že těch 500 stránek přežiju...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne