MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

20 července, 2019

V srpnu opět jen dvě filmové novinky, které mě zaujaly. Je to bída, výběr poněkud pokulhává. V poslední době vyhledávám spíše seriály, protože s těmi se roztrhl pytel. Podzim by měl být ale na filmy zajímavější. Jako každý rok se chystají pořádné snímky a tak se bude na co těšit... Ale teď...


Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw 
Co si budeme povídat. Už dávno to není ono a nic nemůže předčit první dva filmy, které byly suprové. Vzhledem k tomu, že jeden z hereckého týmu, a řekla bych docela zásadní, už nežije, celá série tím ještě o stupeň spadla. Sice mají stále co nabídnout, spoustu akcí, nápadů a honiček, ale mám pocit, že už to není o autech, ale o zločinech. Navíc by si mohli odpustit některé nereálné a trapné scény. Ale zkusit to asi ještě zkusím.

Toy Story 4: Příběh hraček 
Tak tady si ani nevzpomínám, co jsem viděla naposledy. Jistojistě si pamatuji akorát první film, který jsem shlédla několikrát a dál si moc nejsem jistá. Ale tak, když se mi bude chtít, zkouknu všechny a trošku si to zopakuji :-)


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

8 komentářů:

  1. Na Toy Story se těším, třetí díl nebyl špatný, tak jsem zvědavá. Trailer na Rychle a zběsile mě docela zaujal, ale neviděla jsem ani jeden předchozí :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. S filmy je to teď doopravdy bída. V kině už dlouhou dobu nebylo nic, co by mě zaujalo.
    Toy Story mám od dětstvi moc rád a vždy mě to dojme. Především třetí díl byl hodně emoční. Uvidím jestli se na tu čtyřku do kina dokopu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už si ani nepamatuji, kdy jsem byla naposledy v kině :-D

      Vymazat
  3. Toy story mě moc nebere, ale Rychle a zběsile mě zaujalo, tak snad to bude stát za to.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhledem k pořadí filmu v sérii a přechozím zkušenostem, si raději nedělám iluze :-D

      Vymazat
  4. Příběh hraček 4 by mě docela lákal, ale ještě radši bych se zase podívala na jedničku. :D :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne