MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

07 května, 2019

Knihu jsem si s podpisem už koupila, jelikož autorka byla na Humbooku a já nakonec nejela z mnoha důvodů, neměla jsem možnost si knihu koupit a nechat podepsat. Dlouho jsem tomu nutkání odolávala, abych zase nekupovala něco, co nepotřebuji, ale nakonec jsem podlehla, takže mám ve sbírce další kousek :-)



Tisíc kousků tebe {recenze}
Rodiče Marguerite Caineové jsou geniální vědci, jejichž převratný vynález zvaný Ohnivák umožňuje cestování do různých dimenzí. Ale potom je Margueritin otec zavražděn a jeho vrah – hezký a tajemný Paul, asistent obou rodičů – stačí před zákonem uniknout do jiné dimenze. Marguerite nepřipustí, aby zůstal bez trestu, takže se ho vydá pronásledovat. Dívka se zde pokaždé vtělí do alternativní verze sebe sama, ale setkává se také s alternativními verzemi lidí, které zná – včetně Paula, jehož život se s tím jejím čím dál více proplétá. Marguerite brzy začne pochybovat nejen o Paulově vině, ale i o vlastních citech k němu. A vzápětí odhaluje, že pravda o smrti jejího otce je mnohem hrozivější, než předpokládala.


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

2 komentáře:

  1. Díky ambasadorství jsem měla možnost poznat autorku o den dřív a nechat si její knihy v klidu podepsat. A ona je prostě skvělá! Je strašně sympatická, ukecaná a vtipná! :D
    Já jsem od ní četla zatím jen tu její SW knihu, Ztracené hvězdy, a nadšenost! Těším se na její další knihy s SW tematikou. :D
    Na Tisíc kousků tebe se teprve chystám. Miluji ty obálky a příběh o cestování dimenzemi zní fakt skvěle, takže určitě jo! Tohle si nesmím nechat ujít! :D
    A co se týká dalších podepsaných knih, pár jich ještě mám, ale největším pokladem jsou určitě B.A.Paris nebo Atticus. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ohnivak je fajn čtení, i když je spíše vhodnější pro náctileté. Pro mě je to aspoň oddychové poklidné čtení :-)

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne