MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

28 května, 2019

Čtecí plány na červen

úterý, května 28, 2019 6 komentářů
Na nový měsíc jsem si vybrala dvě historické knihy s tak trochu podobnými obálkami. Doma už nějaký ten pátek leží, tak je na čase je otevřít :-)

Červen

Splněno  Název knihyAutorPočet stran
-
Důstojník a špeh
Robert Harris418
Služebník smrti 392



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. Vypadají dobře. Držím palce, aby se ti čtecí plány splnily. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ať se čtení podaří. :) V první chvíli jsem si myslela, že se jedná o dva díly - knihy vypadají opravdu hodně podobně. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, to dělá ta postava. Ještě jsem viděla jednu s takovou obdobou, ale už nevím co... :-)

      Vymazat
  3. Na Důstojníka a špeha jsem zvědavá, na tvůj názor si rozhodně počkám. Robert Harris mě zaujal v knize Konkláve a tahle je zrovna v akci v KK, ale stále odolávám. Doufám, že mě nakopneš :D

    OdpovědětVymazat
  4. O knihách jsem doteď neslyšela, ale přeji ať se ti líbí:)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne