MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

23 dubna, 2019

V květnu mám na seznamu tři snímky, které bych ráda zkoukla. Ale bezkonkurenčně mě nejvíc láka Godzilla. A vy? Co chcete vidět? Nějaké tipy pro mě? :-)


John Wick 3
Co si budeme povídat. Jednička originální, nadupaná a neokoukaná pecka, dvojka byla jako přes kopírák a poněkud ztrácela grif. Takže o čem asi může být trojka? Lepší se připravit na nejhorší, ale já jsem v tomhle sebevrah a stejně to risknu.

Aladin
No, jako nečekám nic impozantního a velkolepého. Na film se čekalo poměrně dlouho. Láká mě hlavně Will Smith, ale tak nějak si ho v té roli nedokážu představit. Takže to bude velké překvapení...

Godzilla 2: Král monster
Nové zpracování tohoto tématu se mi moc líbilo, i když celkové hodnocení ostatních není zrovna úžasné, a tak jsem zvědavá i na pokračování, které následuje po pěti letech. Tentokrát dostaneme nové postavy, jednou z nich je Millie Bobby Brown aneb Eleven ze Stranger Things a hudbu skládal ten samý člověk, který nás okouzluje soundtrackem z Cizinky :-)


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. Na Aladina a Godzillu se také těším, mně se Godzilla líbila moc.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Taky si nedokážu představit v roli džina. A nějak se toho i obávám, že by mě to nebavilo. Ale i tak jsem na to zvědavá, jaké to nakonec bude. Přece jen se mi Aladin dost líbil. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Na Aladina jsem fakt zvědavá...zatím u mě vždy zvítězil animák v porovnání s live action, tak uvidíme, jak to bude tentokrát :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne