MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

19 března, 2019

V dubnu jsem si vyhlédla dva filmy. Ale mám pocit, že v poslední době na mém žebříčku přání vedou především komiksy. A na co čekáte vy?

 


Hellboy
Po letech přichází nový Hellboy, i když spíše jako takový restart. Postavy jsou úplně nové a vyměněné a hlavního hrdinu hraje šerif ze Stranger Things, takže jsem opravdu zvědavá. Ujít si to nenechám a třeba to bude ještě lepší než předchozí filmy.

Avengers: Endgame 
Tak tohle je prostě klasika a povinnost, kterou musím vidět. Tímto filmem tak nějak končí původní fáze marvel universa, i když to neznamená, že se s hrdiny už nikdy nesetkáme. Právě naopak. Ale tohle by mělo být epické vyústění...


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

5 komentářů:

  1. V květnu mě také zajímají Avengers, asi nejvíce ze všech a pak se chystám do kina na Řbitov zvířátek (i když podle traileru mě přijde, že se to moc předlohy držet nebude :/)
    S kolegyněmi z práce se chystáme na Teroristku (český film) :) a pak zaujal i Shazam! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Avengers jsou už v dubnu, posunutý... Shazam riskovat nebudu, myslím, že by to nebylo až tak dobrý... A King nevím, jeho knihy moc točit neumí a to je fakt...

      Vymazat
    2. No vidíš to, nevím proč píšu květen když myslím duben... :D asi to mám nějaký posunutý. Ale jinak tě chápu. Podle mě třeba seriál Mr. Mercedes se jim velmi vydařil. :) Ale zase na druhou stranu Cujo film byl slátanina, ale to zas musí člověk brát s rezervou, protože ten film je fakt starý.

      Vymazat
  2. Tak Avengers jsou pro mne též povinností. Hlavně, když mě Infinity War tolik dostala, tak End Game prostě musím vidět. Jinak na duben nemám nic vyhlídlého. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Hlavně jsem zvědavá, co tam změní oproti jedničce...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne