MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

10 února, 2019


V poslední době sleduji nějaký útlum na netu a taky mnohé útěky jinam. Trochu jsem se vás na facebooku i vyptávala a hledala informace. Nebojte, já zatím žádný úprk neplánuji, sice by bylo fajn mít vlastní web, ale už jsem asi stará a všechny ty velké změny a práce okolo mě nebaví. Čehož je i velkým důkazem to, že jsem si našla dvě krásné šablony, ale už prostě nemám energii je měnit k obrazu svému. Toliko k inovaci blogu, už asi navždy zůstane s tímto vzhledem :-D

Aby aktivita na blogu nestála, zveřejnila jsem nový článek s instagramovými účty. Ještě jich mám spoustu do zásoby, ale vy se můžete podívat na další skupinu mých oblíbenců... Vydala jsem také článek s mými suvenýry. Většinu z nich jste už mohli vidět díky příspěvkům okolo vánoc a narozenin. Ale abych to měla hezky ucelené i ve štítku se suvenýry, vyšel nový článek, kde je to hezky na jednom místě...


Během týdne, kdy jsem dobojovávala v práci a konečně můžu říct, že to nejhorší je ve skladu hotové a uklizené, tak jak má být, jsem stihla číst jen jednu knihu. Sedm kamenů lásky a ztráty mi trošku trvalo a nabouralo moje plány, protože jsem doufala, že přes víkend začnu už s novou knihou. Povídky jsem dočetla teprve dnes a V klubíčku štěstí (nový recenzák) začnu až teď večer. Ale nevadí, zatím to není až tak hrozný skluz... :-P


V pátek jako obvykle vyšel přehled akcí a soutěží. I když tentokrát spíše soutěží, protože nějaké slevy se moc nekonaly. Alespoň z toho, co jsem našla. Vybrali jste si něco? Zkoušíte štěstí v soutěžích?

Přes víkend jsem koukala i na další díly rozkoukaných seriálů, ale mimo jiné si pustila i dva filmy. Článek s hodnocením byl docela na spadnutí, tak jsem si řekla, že šest kousků by mohlo stačit. Viděli jste nějaký z nich?

poster poster poster poster poster poster

Včera jsem měla spíše takový odpočinkový den. Chvíli jsem se rýpala v blogu a pak si udělala filmové odpoledne. Na čtení jsem se koukla až večer. Dnes jsem se na chvíli vytočila u mamky, zkoukla jsem ušáky, zase vyrostli darebáci a divocí jsou jako hrom. Jo holt, nikdo je teď v zimě tolik nemuchlá. Ale pohladila jsem si je zase a dva rošťáky se mi podařilo chytit. Odpoledne jsem se pustila do zbytku restů a teď navečer si dělám vývar (dřív jsem se nedonutila prostě zvednout), protože zítra mě čeká odpolední, takže mi to pak přijde vhod, když to jen ohřeju :-)




Z tohoto týdne je to asi vše. Ještě mě pár hodin čeká, tak uvidím, jak se zabavím. Mějte se hezky a zase brzy na slyšenou/viděnou ;-)

Přírůstky

  • V klubíčku štěstí




Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

4 komentáře:

  1. Jů, ti ušáci jsou krásní :) Také jsem se tento týden otočila u rodičů a táta má takové menší hospodářství, mám to tam ráda :)
    Jinak Temné síly jsem nedávno viděla a zaujaly mne, jsem zvědavá, jestli bude pokračování, na databázích to moc dobré hodnocení nemá. Na Bohemian Rhapsody se teprve chystám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s pokracovanim bych mela docela obavu, oni obvykle tohle moc neumi natocit a nevim jestli budou investovat do dalsiho... ale rhapsody se povedlo :-)

      Vymazat
  2. Měla jsi ,,plodný'' týden, králíky bych si hned pomuchlala (i když jednou mě jeden pochcal a řeknu ti, z džínů to nevypereš:D ).

    Měj fajn den,
    ByGabra

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne