MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

13 ledna, 2019


V tomto týdnu jsem se snažila postupně snižovat počet článků. Spíše si chystám nějaké do zásoby a ráda bych vydávala jeden článek ob den. Bohužel ne vždycky mi to vyjde, tak jako třeba dnes :-) Každopádně máte-li na to svůj názor a vadí vám něco na článcích, jejich pravidelnosti a tak, klidně se ozvěte ;-)

Jako první jsem sepsala další hodnocení filmů. Nechtěla jsem to nechávat moc dlouho, raději tento typ článků vydávám minimálně po čtyřech filmech nebo trochu víc, záleží na tom, za jak dlouhou dobu to je. Tentokrát mi to trvalo, než jsem ten počet dala dohromady. Takže jsem přidala šest filmů, které byly poslední. Znáte nějaké z nich? Jaký je váš názor?

poster  poster poster poster poster poster

Jak jsem ke konci loňského roku slíbila, i nadále budu vydávat přehledy instagramových účtů, které sleduji a líbí se mi svojí jednoduchostí. Vybrala jsem dalších pět z nich a další už mám připravené na příště :-) V pátek jako vždy vyšel článek s akcemi a soutěžemi. Ale zájem poněkud opadá, takže nevím, jestli má cenu ho i nadále sepisovat.

V týdnu to bylo v práci zase trošku náročnější. Chystala se velká akce, znovu tedy mě čekala směna o třinácti hodinách. Ale co vám budu vykládat, už to znáte, stejně jako já. Je to pakárna a já to opravdu nemůžu vystát, ale vždycky to nějak přežiju. Zbytek týdne jsem si připadala jako zombie, která to potřebuje dospat, což se mi o víkendu opravdu povedlo. Do toho jsem četla Ready Player One, knihu, která mi bohužel nesedla tak moc, jak jsem doufala. Docela jsem se s ní natrápila, ale zvládla jsem to. Neříkám, že to bylo tak strašné, jen ten styl technických popisů mě strašně brzdil a zdržoval od samotného příběhu.


Následně jsem sáhla po letošní první recenzi, kde jsem si zvolila Smrtelné stroje. To bylo hned jiné kafe, které jsem zvládla za pouhé dva dny. Stačil mi na to volný a odpočinkový víkend a kniha byla raz dva přečtená. Obyčejný a nenáročný příběh, sympatické postavy, tak trošku pohádkový nadech a především sci-fi z dystopické budoucnosti. To jsou hlavní dojmy, které po přečtení mám. Každopádně si to můžete přečíst v recenzi, kterou jsem před chvílí dopsala... :-) Jen mě mrzí, že nevím, jak teď budu pokračovat. Knihy jsou těžce k nesehnání :-(


A to je asi vše. Už je spousta hodin. Mrknu se, co je v televizi v programu a vytáhnu si další knihu. Tentokrát vezmu Cesty se rozcházejí, kterou jsem dostala na vánoce. Alespoň tím i uzavřu sérii a budu si moct odškrtnout další ze seznamu... :-) Tak hezký večer všem a ahoj zase příště...



Přírůstky

  • Smrtelné stroje




Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

2 komentáře:

  1. Viděla jsem jenom Venom, ale pro mě totální trapárna:D, měla jsem to puštěné jen jako kulisu, ale z dabingu mi bylo až trapně, že na to koukám:D.

    Dávám odběr tvému blogu, je moc fajn! Budu ráda, když přijdeš na návštěvu i ke mě:-)
    ByGabra

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne