MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

22 srpna, 2018

Všechny filmy a seriály jsou hodnoceny po prvním shlédnutí, s odstupem času je samozřejmě možnost, že změním názor ;-) Pokud vás zajímají další mé filmové zkušenosti, můžete  ještě více hodnocení najít na mém účtu Csfd. Pokud pro mě máte tipy na dobré filmy, neváhejte se podělit ;-)
 

poster

Taková moderní rodinka
Už o minulé dovolené jsem se z nudy pustila do tohoto seriálu. Jde o ten typ snímku, kdy sledujete každodenní denní jedné zvláštní rodiny. Je to sranda, baví mě, jaké patálie se jim neustále dějí. V každém díle je navíc od tvůrců nacpané typické americké poučení, že rodina je vše. Ale když od toho odhlédnu, tak je to ideální seriál na dobu, kdy prostě nemáte nic jiného na práci, kdy mají vaše oblíbené seriály pauzu a tak dále. Nudit se nebudete, ale asi nedoporučuji sjíždět denně jednu řadu, pak už by se vám to mohlo zdát ohrané... :-P

Moje hodnocení:


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne