MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

19 dubna, 2018

Filmy, které se chystají do kin zaujaly mě buď svým obsahem, hereckým obsazením nebo dalšími detaily... A co vy, máte nějaký další tip?



Hodně mě zlákala anotace. I ukázka je suprová, ale nevím jistě, jestli já posera zvládnu kouknout na něco takového. Jedině za bílého dne :-D

Deadpool 2
No, jednička mě sice příliš nenadchla, protože mi tak nějak mezi ty předchozí filmy o X-Menech moc nepasovala, ale stejně se na pokračování nejspíš podívám. Už jen proto, abych to zase pěkně zkritizovala :-P

Dámský klub
Známé hollywoodské herečky, knižní klub a tak dále. To musím vyzkoušet :-)

Solo: Star Wars Story
Já jsem velký fanoušek Star Wars. Hlavně té první, původní trilogie. Ta byla prostě nejlepší. Na to, v jaké době filmy vznikly, je to prostě super. Novou trilogii jsem dokázala ještě překousnout. Ale to, co natáčí teď, to už je pro mě utrpení. A to je škoda. Nicméně jsem se podívala třeba na Star Wars: Rogue One a to mě příjemně překvapilo. Tak uvidíme, co tady.

Neuvěřitelní příběh O obrovské hrušce
Nedávno jsem vám na blog dávala recenzi na knihu, podle které vznikl tento animák. Takže si nenechám ujít film, abych mohla porovnat autenticitu...

Než přišla bouře
Náhodou jsem narazila na tento film. Podle skutečné události, katastrofa ve formě hurikánu a dva oblíbenci - Finnick z Hunger Games a Tris z Divergence... Musím vidět ;-)


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

14 komentářů:

  1. Konečně Deadpool :D Na toho se děsně těším, Tiché místo taktéž nevypadá špatně. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Těším se na Deadpoola a na Book Club :) Tiché místo mě sice láká, ale jsem moc velkej sralbotka :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tiché místo vypadá skvěle a Emily mám moc ráda, takže to si určitě nenechám utéct :)
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý článek :) Na Sola a Deadpoola se také těším :) Zaujal mě i poslední film, protože tam hrají moji oblíbenci :)

    OdpovědětVymazat
  5. Takhle od pohledu mě nic neláká. Možná i proto, že se vážně snažím svůj filmový watchlist ještě neprodlužovat :D Ale uvidím podle tvých názorů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja uz toho videla tolik, ze si vybiram uz docela obezretne, casto jsem totiz zklamana...

      Vymazat
  6. Deadpool je jasná věc! Jinak ostatní filmy jsem ještě moc nezkoumala :D

    OdpovědětVymazat
  7. Deadpool 2 je samozřejmost, 1 se mi vážně líbila! Bylo to úplně něco jiného :) A animák je také jasný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na rozdil ode vsech tady :-P, ja mam DP az na poslednim miste :-D

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne