MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

30 srpna, 2017

Minulý měsíc jsem z plánu přečetla jednu knihu, protože u Paní půlnoci jsem se rozhodla, že ji dám až jako komplet sérii. Kdyby se mi hodně líbila, ať nemusím čekat na nové díly :-) No a tak tento měsíc zvolím dvě knihy, které bych ráda zvládla, protože třetí díl vyjde brzy a čekačka nebude tak dlouhá...

Září

Splněno  Název knihyAutorPočet stran
Císařovy čepele
448
-Prozřetelnost ohně 524



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. Držím palce a přeju, ať se knihy líbí a čtení si užiješ. Já v září plánuju dočítat hlavně letní novinky, které jsem dostala k svátku, ale ještě jsem je nestihla přelouskat :) Tak to musím dohnat, aby byl čas na ty podzimní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou to docela bichle, držm palce :)

    OdpovědětVymazat
  3. Držím palce aby se ti plán povedl a aby se ti knihy líbily :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne