MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

14 července, 2017

Dovolená

pátek, července 14, 2017 10 komentářů
Zdravím. Jak jste si možná už všimli, pořád jsem básnila o tom, jak moc se těším na dovolenou. A ta mi dnešním odpolednem v podstatě začala, oficiálně od zítra. Nicméně jsem přemýšlela, že bych dovolenou využila i k odpočinku od blogu. Tedy přesněji, pokud mě chytne nějaká zajímavá myšlenka, tak si třeba budu hrát se šablonou. Ale jinak moje aktivita bude nulová. Nečekejte žádné články. Objevím se maximálně na facebooku, kde budu koukat, jak se máte a rozhodně vám nezapomenu sdílet soutěže a akce. Přece o něco nepřijdu :-P Články a případné recenze (jestli nebudu líná otevřít knihu), očekávejte zase od příštího pátku či soboty. Děkuji za pochopení a hurá na to :-)


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

10 komentářů:

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne