MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

10 června, 2017

Filmy, které se chystají do kin zaujaly mě buď svým obsahem, hereckým obsazením nebo dalšími detaily... A co vy, máte nějaký další tip?


Já, padouch 3
Tento animák si nenechám ujít, i když dvojka už byla poněkud slabší, 'žlutej tik tak' stále válí... Jo holt, na poprvé to obvykle vyjde nejlíp.

Mumie
Zajímavé téma, historie, akce a asi se budu i trošku bát. Ale nevadí. Já to přece dám :-) na ukázku jsem se zatím nekoukala, asi si to nechám jako překvapení. Zjistila jsem si akorát herecké obsazení a za mě spokojenost...

Transformers: Poslední rytíř
Co říct, tohle sleduji už jen ze zvědavosti, než aby mě to opravdu bavilo. První dva filmy byly skvělé, dál už to jde lehce z kopce. Pamatuji si, když jsem byla v kině na prvním filmu. Byla to pecka, byla jsem úplně nadšená ze zpracování, z příběhu, hudby, z efektů, prostě ze všeho. Tak to přece ještě nevzdám...

Wonder Woman
Další komiksárna. Sice od DC, kde popravdě většina je spíše zklamáním, spokojenější jsem s Marvelem, ale znáte to. Když s něčím začnu, chci to i dokončit. Superman mě až tak nebavil, koukala jsem spíše na Henryho :-D Ale mám ráda silné ženské hrdinky, takže doufám v to nejlepší...


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

4 komentáře:

  1. Určitě se mrknu na Mumii, na tu jsem hodně zvědavá. A Transformers pravděpodobně taky zkouknu, ale jak říkáš, už jen spíš ze setrvačnosti, než aby mě to opravdu bavilo.

    OdpovědětVymazat
  2. WW jsem už viděla a zbytek určo také plánuji.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne