MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

29 května, 2017

Měsíc s knihou - květen

pondělí, května 29, 2017 10 komentářů
Květen se nesl převážně v duchu blížícího se Světa knihy. I když jsem se letos zařekla, že žádné velké utrácení nebude, narazila jsem na super výprodej v Euromedii, kde měli knihy za 49,-, které mě zaujaly. Samozřejmě oni začínali na ceně od 9,-, ale to už bylo beznadějně pryč :-)


Prvními přírůstky v měsíci byly dva recenzáky. Jednalo se o knihy Frost a Válka zrcadel od dvou českých autorů, které jsem viděla i na SK. Mám dokonce i autogramy. Alespoň jsem všechny ty knihy netáhla zbytečně :-)


Jako další se nabídly díly Elyonovy země, které Levné knihy štědře nabízely po 29,- za díl. Tak to neberte, že. Občas je potřeba i oddychová četba pro mladší čtenáře. Navíc knihy jsou strašně tenké, takže půjde spíše o takové jednohubky....


Pak přišla ta osudná Praha, která mi zatížila peněženku... Koupila jsem si knihy Made in Sweden, Zapomenuté dítě, Odpusťte mi, váš Leonard, Svědek, Naslouchač, Areston, Probuď se, armádo!. Jako velké překvapení jsem získala i omalovánky k recenzi Kráska a zvíře. No a nakonec z blogerské soutěže jsem dostala výhru Kdo je kdo ve světě stínů. A to jsem prosím táhla i další knihy pro mamku a bráchu. Docela slušná tíha :-D




No a konec měsíce jsem si zpříjemnila dalšími povinnostmi, získala jsem na recenzi Bez srdce, na které jsem se moc těšila, protože Měsíční kroniky od autorky byly prostě skvělé. A pak ještě novinku od Hostu, Řád zlomených křídel...


Celkový počet nových knih: 16 papírových knih, 1 e-kniha, 1 omalovánky

 

Přečtené knihy





Celkový počet přečtených stránek: 1128



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

10 komentářů:

  1. Samé zajímavé tituly, budu se těšit na recenze :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten výprodej mi úplně utekl, snad někdy příště. Každopádně krásné přírůstky a nejeden ti závidím - přinejmenším Bez srdce, na to se už taky nemůžu dočkat :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kazdy rok, vzdycky stanek Euromedie :-) tak snad se ti Bez srdce bude libit...

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. To jo :-D když to člověk kupuje na etapy, tak to tolik nevidí :-P

      Vymazat
  4. Krásné knihy! Naslouchače už mám delší dobu v plánu a konečně teď budu mít dostatek času, tak bych ráda dohnala všechny své čtecí resty, a pak se (snad) už dostala právě k Naslouchači a i k novince od Meyerové :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne