MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

08 prosince, 2016

Knižní přírůstky #121

čtvrtek, prosince 08, 2016 20 komentářů
Rovnou to uvedu na pravou míru. Ano, mám nové knihy, i když jsem říkala, že letos už nic pořizovat nebudu. Neměla jsem to v plánu. Očekávala jsem maximálně přírůstky pod stromeček. Ale... Dostal se mi do ruky slevový kupon na 30%. A pak přišla ještě jedna zpráva, v rámci zaměstaneckých odměn (nebo jak to lépe nazvat), kdy máme možnost slevy na nepotravinový nákup 20%. Takže jsem si nabalila kupičku a šla na pokladnu zjistit co a jak. K mé veliké radosti se slevy sečetly a nakonec jsem to měla za polovinu. Tak to neberte :-D

Tudíž, mými novými knihami jsou tyto kousky, nějaké abych se trochu bála, nějaké k zasmání a taky nesmím zapomenout na oblíbené fantasy...




Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

20 komentářů:

  1. Nedej se je super, Slepé ptáky taky plánuju a po Císařových čepelích čím dál víc pokukuju... Počkám si na recenze a pak uvidím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nedej se si chcem prečítať :) Zaujímavé lusky dúfam že sa ti budu páčiť.

    OdpovědětVymazat
  3. Ursula Poznanskinjw velice zvlastni spisovatelka. Erebos jsem od ní přečetla jedním dechem a nic podobneho jsem nečetla:)
    Snad je i tato kniha takova :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu v to doufat, k Erebosu jsem se jeste nedostala. Ale cetla jsem Saeculum...

      Vymazat
  4. Já jsem se zrovna pře chvíli "dorozčilovala" nad chybami v čepelích, kterých je tam fakt požehnaně. Ach jo.

    OdpovědětVymazat
  5. Přeji, ať se líbí. Já jsem zvědavá na Smrt a jiné vrcholy mého života :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásné novinky, Luci, užij si je a budu se těšit, co na knížky povíš. Zvlášť mě zajímá Tvůj názor na Rowellovou - nic jsem od ní nečetla, takže sbírám dojmy ostatních :) - a na Slepé ptáky. Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  7. Z knih jsem četla jen Nedej se a to bylo dokonalé <3
    Užij si čtení :)

    OdpovědětVymazat
  8. To je vážně skvělá sleva, nedivím se, že jsi neodolala :D Četla jsem jen Nedej se, které bylo až na pár mínusů super, tak snad se Ti bude také líbit :) Přeji krásné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji :-) Ja jsem zvedava na vsechny. Hodne me zlakaly...

      Vymazat
  9. Všechny vypadají nádherně... nechat je tam by byl hřích :D Užij si čtení :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne