MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

06 listopadu, 2016

Shrnutí týdne #121

neděle, listopadu 06, 2016 8 komentářů
Tento týden byl za poslední dobu asi ten nejvydařenější a prostě nejlepší. Na blogu bylo hned několik článků. Já osobně jsem rozšířila svoji knížní sbírku hned o několik nových kousků. A celkově mám po tento týden i dobrou náladu. Navíc, při troše štěstí se mi v práci podaří opustit sklad a vrátit se na prodejnu. Tam to sice nemám nějak extra ráda se všemi těmi zákazníky, ale moje záda to prostě po roce funkce skladníka začaly dávat dost jasně najevo. Takže mi držte palce, ať mám štěstí a zbavím se toho :-)

Ještě minulou neděli, když už jsem měla předchozí shrnutí hotové, jsem měla dvě radostné novinky. Blog přesáhl krásných čtyřicet tisíc návštěv, což je naprosto skvělé a já vám moc děkuji. A za druhé jsem dostala novou spolupráci. Měla bych dostat knihu na recenzi a rovnou i jednu do soutěže, což se mi hodí, protože se blíží vánoce a já jednu chystám. Mimo jiné se bude soutěžit o kovové záložky. Ale více se dozvíte zavčas :-)

Na pondělí jsem si nachystala přehled knih, které plánuji přečíst tento měsíc. A abych si nějak napravila reputaci z minulého měsíce, zvolila jsem tři, jednu rozečtenou ze starých restů, jednu malinkou a jednu docela tenkou... Rozečtenou - už mám skoro polovinu za sebou, malinkou - už mám dokonce celou a tu tenkou snad stihnu taky :-) Ale detaily hledejte tady...


Ve středu jsem zase pro změnu vyrukovala s přehledem nových a přečtených knih za říjen. Radost mi udělalo celkem osm knih a přečíst jsem stihla knihy čtyři. Což sice není bůhví jaké skóre, ale lepší než nic... Nejlepší je pro mě vždycky nový rok, protože začínám novou výzvu a tak mě baví číst jak šílená. A samozřejmě taky záleží na výběru četby.


Tento týden jsem stihla přečíst Nejkrásnější. Jelikož budu mít brzy Winter, chtěla jsem to mít už za sebou, kdyby kniha obsahovala něco důležitého. Můj názor na ni si můžete přečíst v recenzi.


V listopadu toho vychází mnoho, ale můj výběr je jasný. Navíc se všemi těmi odklady, které se dějí celoročně, není nikdy jisté, co všechno nakonec opravdu bude. Jsou sice kousky, na které čekám netrpělivě třeba i rok. Ale já si počkám. Musím... :-D

A pojďme k té veselejší části. Ukáži vám všechny moje nové kousky. Tento týden celkem osm :-)




Víc vás napínat nebudu, to je za tento týden vše. Doufám. Každopádně mě dnes čeká zase odpolední, takže musím běžet a chystat se. Vy si užijte zbytek neděle a ahoj :-D


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

8 komentářů:

  1. Držím palce, aby ti to v té práci vyšlo! :) A do těch Měsíčních kronik se už fakt musím taky pustit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji :-) A urcite pust. Ja z toho mela obavu, ale to te chytne, musi :-D

      Vymazat
  2. Také se na Winter vážně těším :)
    Nejkrásnější byla dobrá, ale ne tolik jako Měsíční kroniky :)
    Mechanickou princeznu ani Marcela mám taky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, moc držím palce s tou prací, ať to vyjde! :) A ať je co nejvíce takovýchto povedených týdnů :) Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  4. Už se Wintr také nemůžu dočkat, snad bude stejně dobrá jako předchozí díly! Už, aby se mi dostala do rukou! :D

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne