MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

16 října, 2016

Shrnutí týdne #118

neděle, října 16, 2016 8 komentářů
Nevím jak vy, ale já začínám být nějaká vyřízená. A to ještě nezačaly pořádně vánoce a fofry s nimi spojené. Takže jednak nechápu, jak jsem to dělala předchozí roky a nechápu, jak to dám letos :-) Natož abych si vůbec dělala nějaké plány.

Tento týden jsem díky práci tak nějak zapomněla nastavit články. A tak světe div se, první byl až ve středu a to rovnou recenze na další knihu Ricka Riordana, tentokrát Prastarý meč ze série Magnus Chase a bohové Asgardu... Kniha velice připomíná všechny ty předchozí, jak stylem, tak zápletkou, přesto se mi pořád čtení líbilo. Ale více se dozvíte v recenzi.


Ve čtvrtek se mi konečně ozvali z Dobrých knih a získala jsem novou spolupráci. Jupí. Měla jsem a stále mám velikou radost. Už jsem si stihla i vybrat knihu a měla by být na cestě, takže příští týden zjistíte, o co jde :-) Zkusila jsem si napsat i do Omegy, protože poslední dobou mě u nich zaujalo hned několik kousků, tak uvidíme, jaké štěstí budu mít tam :-)

Obrovskou radostí pro mě bylo, že mám konečně to křeslo, na které jsem čekala neuvěřitelných šest týdnů. Nedávno jsem si sestavovala knihovnu, aby byla lepší a už jsem jen čekala na tento kousek skládačky. Jako vždy musím podotknout, že se mi moje obvyklá smůla nevyhnula. Nožka taburetu byla trochu pokřivená a navíc se taburet vyklal, byl nějak špatně vyvážený. Ale já, domácí kutil, jsem vymyslela zlepšovák, a už to funguje tak jak má :-) Takže nadšení opravdu převeliké. Křeslo je velké a pohodlné a na čtení přesně stavěné. Můžu se tam roztahovat a kroutit a místa mám pořád dost :-)


V pátek jsem jako obvykle vydala článek s akcemi (tento týden teprve druhý). Vybrala jsem si pár zajímavých soutěží, i když svému štěstí příliš nevěřím. Letos se mi moc nedaří. Ale viděla jsem, že už se připravuje halloweenský knižní hop a na ten se moc těším. Hurá... Zatím probíhá přihlašování pořadatelů soutěží, takže pokud chcete sami nějakou soutěž vyhlásit, můžete se zapsat. Já momentálně nemám žádné knihy navíc, takže to vynechám, ale možná vymyslím nějakou vánoční soutěž. Co říkáte?

Páteční odpoledne jsem se stavovala v Levné knize a koukala jsem po Eon, v týdnu jsem nestíhala kvůli práci. Bohužel už ji neměli a ani na eshopu už nejde objednat. Mám to ale smůlu. Ale na druhou stranu možná štěstí, protože nebudu utrácet :-) Přece jen, musím šetřit na jiné kousky, na série, které ještě nemám komplet...

Po dlouhé době jsem si napsala o recenzák do Palmknih. Vybrala jsem si Všude kolem černý les, který právě teď čtu a vůbec to není špatné. Už brzy ji dočtu a počítám, že zítra nebo pozítří bude recenze. A co čtete vy?


Já se před chvílí vrátila od mamky, vzala si Maggie na víkend k sobě, abych chvíli spočnula. Takže jsem ji musela vyzvednout. Teď si akorát nachystám jídlo na zítra a půjdu si zase číst. Večer mě pak čeká zase Tvoje tvář má známý hlas :-) Takže musím spěchat, ať stihnu pár kapitol. Jo a abych nezapomněla, zítra si možná poletím k Dobrovskému pro nového ilustrovaného Harryho :-D

Tak a teď už jen přeji všem hezký zbytek neděle a ahoj příští týden :-)


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

8 komentářů:

  1. To křeslo je opravdu krásné, vedle té knihovny vypadá opravdu skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Ještě si pořídím lampičku, ať tam můžu sedět i večer. Ale už teď je to skvělé :-D

      Vymazat
  2. Tvůj čtecí koutek vypadá velice útulně! :) Tam se ti musí číst naprosto skvěle :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jeste potrebuji lampicku, uz byva brzo tma, ale jsem z toho nadsena :-D

      Vymazat
  3. To křeslo je perfektní! :o Já mám sedací pytel, ale stejně na něm moc nesedím. :D

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ten čtecí koutek je skvělí a gratuluji k nové spolupráci. Také držím palečky u Omegy. Doufám, že ti to vyjde. :)
    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne