MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

08 září, 2016

Knižní přírůstky #107

čtvrtek, září 08, 2016 12 komentářů
Dneska jsem se vydala do města na antikvariátní trhy. Sice jsem tam viděla pár zajímavých kousků, ale nic, po čem bych vyloženě prahla. Nebo to byly knihy staré a lehce potrhané. Každopádně výběr byl slušný, ale já si penízky šetřím na něco jiného ;-)

A abych to vzala jedním vrzem, jak se říká, tak jsem si zaskočila do Levné knihy. Byla tam spousta lákavých knih, některé jsou tam dlouho a vím o nich. Ale mám smůlu, všechno jsou to série a už dřív jsem se zařekla, že nekompletní si brát nebudu. Pak se dost těžce shání zbylé díly. Ale lákadel bylo dost. Dokonce jsem tam objevila druhý díl z jiné série než je Cizinka od Diany Gabaldon. Kniha byla velká bichle a jen 49 korun. Já jsem nakonec vzala tyto dvě, nebyly drahé, hodnocení není úplně největší, ale zkusím to :-)



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

12 komentářů:

  1. Nefilim mám doma už nějakou dobu a na V pasti jsem taky koukala, ale nakonec mě to hodnocení odradilo. Nakoupila bych si tam toho fůru, ale zase si říkám, že nemůžu hromadit všechno, co se namane jen proto, že to stojí pár kaček. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, moje řeč. Vždycky trpím, když tam jdu a pak ještě víc, když odcházím. Ale nemůžu brát úplně všechno. Nedá se nic dělat...

      Vymazat
  2. Nefilim mám doma dvakrát- jednou pro mě a jednou do soutěže, kterou chci udělat na knižním srazu a V pasti mě už delší dobu láká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pasti sice nema zrovna nejlepsi hodnoceni, ale zaujalo me to po obsahove strance... A 39 korun me zrovna nepolozi ze :-D

      Vymazat
  3. Četla jsem V pasti. Názory trochu rozpačité, ale nebyla to špatná kniha :)

    OdpovědětVymazat
  4. V Pasti mám doma také nějakou dobu, snad si ho brzy přečtu :)

    OdpovědětVymazat
  5. V pasti jsem zkoušela číst, ale moc mi to nesedlo. Snad to u tebe dopadne lépe :) Nad Nefilim jsem přemýšlela, ale nakonec jsem se rozhodla, že si ji nekoupím. Možná změním názor po tvé recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já to vzala hlavně proto, že ty dvě knihy stály jen osmdesát kaček, takže v pohodě...

      Vymazat
  6. Taky jsem před pár dny navštívila Levné Knihy a něco jsem si odnesla, knihu kterou jsem měla na seznamu přání a ona tam jen za 39kč tak šla rovnou se mnou domů a až tam půjdu příště (za pár dní) už mám další knihy co tam koupit vybrané :D ♥

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne