MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

10 července, 2016

Shrnutí týdne #104

neděle, července 10, 2016 8 komentářů
Dneska si užívám druhý den dovolené. A po včerejší diskuzi na facebooku jsem začala sledovat seriál The 100. Zatím mě to teda docela baví. Byla jsem ujištěna, že i když vychází z knih, tak se ubírá úplně jiným směrem. Tak teď jen doufám, že až se k těm knihám dostanu, tak že nebudou katastrofální. Po zbytek dne to vidím na seriálový maraton.. ;-)

Poster undefined 
        The 100 (TV seriál)

Na co se podíváme nejdřív? Publikovala jsem článek s dalšími tipy, tentokrát na fonty, protože docela často vidím, že někomu nefunguje diakritika a celkově to hyzdí vzhled textu. Doufám, že to některým pomůže, aby byli s blogem spokojenější. Já se pokusím po dobu volna připravit i nějaké další. Ale nečekejte jich mnoho, vzhledem k tomu, že prázdniny jsou v plném proudu, chodí docela minimum lidí...

Co se týče mojí četby, celý týden jsem tak nějak neměla pořádně náladu ani čas kvůli práci. Domů jsem chodila v takovém rozpoložení, že už jsem neměla energii ani pořádně otevřít knihu. Denně jsem zvádla tak třicet stránek a to bylo všechno. Ale podařilo se mi dokončit Vzdor, na který jsem včera sepsala článek. A když už mám tu dovolenou, zařídila jsem si i nějaké recenzáky. Momentálně mám Lovce vran od Lyndsay Fae, od které jsem četla skvělý Prach a stín. Na cestě bych měla mít i novinku, ilustrovanou Alenku v kraji divů a za zrcadlem. Tak jsem zvědavá :-)


Poslední týden jsem měla spíše koukací na filmy a seriály. Bylo totiž snadnější s sebou plácnout na postel a koukat na telku. Jejich přehled s mým malým názorem si ale budete moct přečíst až v sólo článku, který dám dohromady asi docela brzy.

Jinak nevím, co hezkého bych vám ještě pověděla, jdu se zase koukat, takže vám jen popřeji hezký zbytek víkendu a další týden ať je ještě lepší :-)


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

8 komentářů:

  1. Jé Skillet, na těch ted po tom, co jsem je viděla podruhé naživo, ujíždím :) a přesně na této písničce :) Jsem zvědavá co řekneš na seriál The 100 :) vážně je jiný než knihy :) Ale přiznám se, že jsem dokoukala jen první sérii :) Měj další hezký prázdninový týden :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja uz zacinam treti. Prvni byla skvela, druha uz me docela stvala, tak jsem zvedava, jak moc me nas... ta treti :-)

      Vymazat
  2. The 100 mě taky dost láká, nejspíš se na něj v druhé polovině prázdnin mrknu. :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Plácnout a koukat na telku je náhodou fajn prázdninový program! :D

    OdpovědětVymazat
  4. The 100 miluji :) Jak knihy, tak i seriál. Akorát to jsou úplně odlišné příběhy, takže na to se asi připrav :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už mi říkali. Akorát seriál mě začíná docela zklamávat. Nesnáším zamotané natahované díly, které mě akorát stojí nervy, protože je to dělání kaše z vody...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne