MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

05 dubna, 2016

Děkovná soutěž

úterý, dubna 05, 2016 16 komentářů
A je to tady. Blog už má za tři a půl roku přes sto lajků a přes třicet tisíc návštěv. Pro někoho hodně, pro někoho málo. Ale já jsem úplně maximálně spokojená a vděčná. A jako poděkování tu mám pro vás soutěž :-)

  1. Soutěž bude probíhat do 24.4.2016.
  2. Zúčastnit se mohou jen lidé z ČR.
  3. Duplicitní vstupy mažu, tak pozor.
  4. Výherce budu informovat emailem, který napíšete do komentáře, abych od vás měla potvrzení a hlavně abych dostala adresu :-) Na odpověď počkám maximálně dva dny.
  5. Vyhrazuji si právo na jakékoli změny v soutěži (posunutí data, úpravení výhry, změna podmínek při nedostatečném počtu účastníků apod...). 

Jelikož je těžké se trefit někomu do vkusu s knihou a navíc nejsem bůhví jak bohatá, rozhodla jsem se dát jako cenu moc hezké relaxační omalovánky. V dnešní době se hodně rozmohly a já tedy doufám, že vám tím udělám radost :-) Teď k tomu co musíte udělat...

Do komentářů:
  1. Přezdívka
  2. Email
  3. Napište mi něco o mém blogu, klady i negativa, žádné podlézání, pěkně od srdce, co si myslíte. Co vám tu chybí, čeho je moc. Je něco špatně, nepřehledné a potřebuje upravit? Neváhejte napsat co nejvíc. Alespoň třemi větami prosím :-)

A o co se konkrétně hraje? Jedny omalovánky (128 stran), které jsem objevila v Levné knize. Moc se mi líbily, mají zajímavé obrázky. Pak o nějaké ty záložky, jednu podepsanou záložku, jednu záložku mnou vyrobenou, o placku a o lepítka, které můžete použít pro zakládání důležitých částí v knize...








Tak co myslíte? Šlo by to? :-D


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

16 komentářů:

  1. Skvělá soutěž! :D

    1) Reading with Lucy
    2) acupofluck@gmail.com
    3) Jediné co mi vadilo bylo až moc článků, ale vím, že s tím něco už delší dobu děláš a de to opravdu vidět, tak mě na tvém blogu nic netrápí. Máš hezky blog přehledný a občas mě fascinuje kam na všechny ty lišty chodíš třeba poslední komentáře dole na tvém blogu atd... Tím nemyslím abys mi to prozradila jen je to super nápad a vždy něco takového u tebe vidím a hodně mě to fascinuje. De vidět že máš blogování ráda. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Pořád někde brouzdám po nápovědách a tutoriálech. Jsem na to trochu postižená, co všechno se snažím vypiplat :-)

      Vymazat
  2. Jsem moc ráda,že poradas po delší době zase soutěž :) ,protože těch není nikdy dost :)

    1.Knižní Sen
    2.kniznisen@seznam.cz
    3.Je pravda,že mi vadilo tolik článku,neboť se to nedalo všechno stíhat číst a některé mě vlastně ani nebavili. vím,že jsi to již omezila,ale přeci jen bych to ještě třeba o jeden článek zkrátila. Není to ale nic,co by bylo nutné ;). Jinak bych uvítala více recenzi,ale z vlastní zkušenosti vím,ze každý čteme jinak rychle (v mém případě spíše pomalu) a také člověk musí mít náladu,jinak recenzi něco chybí :D.
    Teď už k pochvale: Moc se mi líbi design,neboť mám radši jednodušší styl (černá/šeda popř bílá),ale zároveň to něčím šmrncnout (ach,to je slovíčko :D ) ....jako to mas v nadpisu -růžová barva (,která patří mezi mé oblíbené)

    Hodně zdaru,mnoho dalších ctenaru,
    Knižní Sen ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. S recenzemi je to tak, jak říkáš. Člověk na to musí mít čas a navíc, ne každá knížka mě nadchne tak, abych se do ní ponořila na celý den.

      Vymazat
  3. 1) Gabriella Vlaša
    2) elgabo@seznam.cz
    3) Občas mi vadí příliš mnoho článků (ale zase lepší, než kdybys psala jednou za týden a nepravidelně :D), nestíhám je všechny číst. Jinak mám tvůj blog moc ráda, líbí se mi grafika, kterou tvoříš a navíc čteme podobné knihy - tudíž mám ráda recenze. Fajn jsou i recenze na filmy, a taky fotky tvých výrobků. Množstvím článků a celkovým vzhledem blogu tuším, že tě blogování hodně baví, což je super. :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Moje grafika není nic moc, většinou nemám dost inspirace a taky neumím až tak s grafickými programy. Ale občas se u toho vybiju :-D

      Vymazat
  4. 1. Lucka
    2. prochalucka@seznam.cz
    3. Tvůj blog se mi hodně líbí, akorát mi na tvém blogu chybí více recenzi na romantické knížky, ale chápu, že každý má rad jinaci žánr :) ale jinak super :). Z tvého blogu se hodně inspiruju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Bohužel romantické knihy jsou v mém žebříčku úplně na konci :-)

      Vymazat
  5. Ráda se zapojím :)

    1) The Book Talk Blog (Kristýna)
    2) thebooktalkblog@gmail.com
    3) Přidávám se k tomu, že více článků působí - alespoň pro mě - trošku rušivě. Někdy hrozně chci napsat komentář, ale je mi hloupé Tě spamovat, protože bych ho nechala u více příspěvků najednou, a tak to neudělám. Na druhé straně, vždy, když tvůj blog navštívím, je tu něco nového, což je prima a je mi to příjemnější než třítýdenní čekání na nový článek :) Design je samozřejmě kapitola sama pro sebe, máš ho parádně vychytaný a těch srandiček v podobě různých gadgetů a widgetů a jak se všem těm věcem říká... Je za tím vidět práce, a to se mi vždy líbí. Velice si vážím nadšených a zapálených lidí, kteří jsou ochotni obětovat věcem, které mají rádi, čas a úsilí. Je to na výsledku vidět, Tvůj blog je toho důkazem :) Přeji krásný večer :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Vůbec nevadí, když mi napíšeš za minutu deset komentářů. Mě to spíš potěší :-P

      Vymazat
  6. Kristýna Kaderová
    kakristyna@seznam.cz
    Jak tady všichni píšou, že přidáváš moc článků, tak mě to nepřipadá. Teda dřív ano, to si jich přidávala opravdu hodně i za jeden den, ale poslední dobou bych řekla, že je to tak akorát.
    Není to přímo negativum, ale řekla bych, že máš dost nevyvážené články. Jak si řekla nevěnuješ se jen jednomu tématu, ale to jedno téma tu převládá. Asi by to chtělo možná trošilinku víc střídat články s různými tématy.
    A jinak se mi líbí tvoje vymalované obrázky, jsem doopravdy ráda, že je sem dáváš a fotky pejska. Pořádná dávka roztomilosti nikdy neuškodí :) A takové to krátké shrnutí různých filmů, dost často tu najdu něco na co bych se ráda podívala.
    Jsou tu i články, které mě zrovna moc nezajímají, takže je většinou přeskakuji. Ale tím nechci říct, že bys je tu neměla mít, protože někoho dalšího určitě zajímají, jen nechci znít moc pozitivně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Momentálně na blogu převládají recenze, shrnovací články, články s omalovánkami a filmy. Tematicky už je to hodně krájené a teď snad i tak nějak přerozdělené zhruba souměrně.

      Vymazat
  7. 1.Milunka21
    2.piesse15@seznam.cz
    3.Nemam zadne zapory,prave naopak.Jsi hodne aktivni a na tvem blogu od kazdeho neco.Ja jsem spokojena a verim ze plno lidi take proto mas tolik nastev :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Jsem ráda, že blog se líbí :-)

      Vymazat
  8. Ells
    skodovavera@seznam.cz
    Ještě asi před měsícem bych napsala, že mi vadí přemnožené články, ale teď je situace taková, že jsi to zkrouhla, takže i to mrňavé negativum zmizlo a já můžu jen pochválit design a poděkovat za to, že jsi založila a vedeš skupinu knižní akce a soutěže, fakt mi nic neunikne a je tam hezky všechno vypíchnutý - ať už slevy, nebo soutěže. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Jsem ráda, že se líbí fb skupina. Někdy mi přijde, že se všichni nahrnuli jako členové, ale už nic nesdílejí :-(

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne