MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

18 dubna, 2016

Viděla jsem... #107

pondělí, dubna 18, 2016 5 komentářů
Všechny filmy a seriály jsou hodnoceny po prvním shlédnutí, s odstupem času je samozřejmě možnost, že změním názor ;-) Pokud vás zajímají další mé filmové zkušenosti, můžete  ještě více hodnocení najít na mém účtu Csfd. Seriály, které sleduji najdete i na Edně... Pokud pro mě máte tipy na dobré filmy, neváhejte se podělit ;-)

   poster poster poster poster

Švadlena
Na tento film jsem přišla díky ukázce. Docela mě to zaujalo a těšila se na zajímavý příběh. Nakonec to bylo o úplně něčem jiném. Chvilkami legrační, chvilkami smutný, podivný a netradiční, o nepřízni osudu a pomstě. A pokud vás netypické filmy neodradí, určitě to zkuste. Největším lákadlem je skvělé herecké obsazení v podání Kate Winslet a Liama Hemswortha...

Moje hodnocení:
CSFD

Pátá vlna
Pro jistotu jsem od filmu moc neočekávala, aby nenásledovalo obvyklé zklamání. Ale nakonec jsem byla mile překvapena. Samozřejmě došlo k několika úpravám a přestože film trval dvě hodiny, spousta podstatných věcí byla vypuštěna. Možná je moje hodnocení zkreslené tím, že znám knižní předlohu, ale prostě se mi to líbilo. Jsem spokojená, protože znám spoustu mnohem horších kousků...

Moje hodnocení:
CSFD

Konzultant
Film jsem si vybrala hlavně kvůli hercům. Ale nakonec to dopadlo tak, že jsem zhruba první třičtvrtě hodiny přetrpěla v kuse a zbytek jsem přeskakovala. Taková kravina o ničem, úplně beze smyslu, absolutní nuda a dialogy o hov*... Filmový průmysl jde do kytek...

Moje hodnocení:
CSFD

Nedotknutelní
Moc krásný film ze života, který rozesměje i u vážného tématu jakým je ochrnutí celého těla. Vážně se mi to líbilo a rozhodně to stojí za shlédnutí...

Moje hodnocení:



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

5 komentářů:

  1. Na Patou vlnu se chci take podivat, ale prvne bych radeji knihu. Svadlena me docela zajima a to diky Kate Winslet.

    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Piatu vlnu som tiež videla a veľmi sa mi páčila (knihu som ešte nečítala aalllee dlho sa na ňu chytám!! :D) Tie ostatné som nevidela, ale určite vyzerajú zaujímavo. :)Prajem pekný deň. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Pátá vlna mě hodně láká. :D

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Z nějakého důvodu momentálně nemám náladu ani na jeden film. O Páté vlně jsem hodně slyšela, ale zatím nemá mchuť se na něj podívat. Na Nedotknutelného jsem se chtěla podívat už několikrát, ale pokaždé jsem si to nakonec rozmyslela.

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem neviděla dobrý film, ani nepamatuju. Ne že by nebyly, ale nějak není čas. Nedotknutelné chci také zkouknout :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne