MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

06 března, 2016

Shrnutí týdne #86

neděle, března 06, 2016 3 komentáře
Ahojte, je tu další týdenní shrnutí. Tentokrát začnu změnou na blogu. V týdnu se mi podařilo sehnat lepší kalendář (aspoň doufám), kde najdete nejrůznější události, data vydání knih, premiéry filmů apod. Navíc tam jdou vkládat i obrázky, bude to tak přehlednější než google kalendář. Najdete ho v menu a můžete i sami vyzkoušet přidání nějakého záznamu...

Drahokamy se staly velice úspěšnou sérií, navíc se mi podařilo během asi pěti dní přečíst všechny tři knihy. Tento týden tedy vyšly dvě recenze na Modrá jako safír a Zelená jako samragd. Četli jste knihy? Líbilo se?


Po nich jsem sáhla po třetí Kronice železného druida. Ale nemám na to to správné rozpoložení, tak zkusím přeskočit k Jsem roztříštěná. Jsem zvědavá, jaké to bude. Navíc mám na cestě tři objednané knihy. Nevydržela jsem to a objednávala, ale musím se pochválit. Z jedenácti knih jsem to osekala na tři :-D A pak ještě Cinder od jedné blogerky, která má dvě a jednu mi prodá :-)

Jelikož došlo k přelomu měsíce, vypracovala jsem knižní přehled za únor. Najdete tam všechny nové kousky v knihovničce a počet přečtených knih... A zrovna jsem i nafotila kouzelnou knihovničku, protože poslední článek byl před vánoci. Došlo hned k několika změnám, díky kterým jsem konečně spokojená...


Jinak teď budu mít pondělí a úterý volno, tak stále přemýšlím, jestli jít do LK. Ale asi to bude zbytečné. Naposledy, když jsem byla, měli velký prd :-P

Jinak se toho moc neudálo, nic co bych vám ještě vykecala :-D. Takže se jdu válet. Jsem utahaná z práce... A jaký jste měli týden vy?


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

3 komentáře:

  1. Drahokamy jsou skvělé, to bezkonkurenčně :).

    OdpovědětVymazat
  2. Já v LK zrovna nedávno docela nakoupila :) M2li spoustu knih od Plusu a
    Věčný národ se strachy netřese :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne