MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

20 března, 2015

stopnuto cz nakladatelstvím

Procházela jsem si seznam na recenzní e-knihy a zaujala mě kniha Životy, které jsme ztratili. Bohužel to ale byl druhý díl. Přesto jsem si knihu vzala na recenzi a moc se mi líbila. Dalo by se říct, že je to něco na způsob Walking Dead, i když tam nejsou zrovna zombie... První díl jsem potom sehnala v Levné knize za pár korun... Takže mám trochu přehozené pořadí knih, ale to vůbec nevadí...

Recenze na obě knihy najdete tady a tady...

Tak padne náš svět / Fallen World

  • Životy, které jsme ztratili
  • Tak padne náš svět
  • "The Worlds We Make"

Tato rubrika vznikla jako přehled především pro mě. Sice by bylo stejně fajn to mít napsané někde v notýsku, ale takhle to mám hezky přehledné, nafocené a přístupné z jakéhokoli místa planety :-P Sranda. Tak jo, původně jen pro mě, ale časem i trošku pro vás ;-)


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

2 komentáře:

  1. Tuto sérii bych si ráda přečetla. Koukala jsem se i v levných knihách, ale nakonec jsem si ji nekoupila, protože bych stejně začala s touto sérii až bych měla všechny díly. :)

    OdpovědětVymazat
  2. @A cup of Lucy: ale je to opravdu zajímavé a ona dobře se to čte :-)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne