MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

30 března, 2015

Filmy, které se chystají do kin zaujaly mě buď svým obsahem, hereckým obsazením nebo dalšími detaily... A co vy, máte nějaký další tip?

Jako malá jsem sledovala Jurský park skoro pořád. Strašně se mi to líbilo. Efekty byly na tu dobu suprové. Samozřejmě neočekávám, že by tento film byl bůhví co. Nečekám žádný velký hit. Ale rozhodně to chci vidět už z pouhé zvědavosti a taky kvůli hereckému obsazení. A pokud se filmu zadaří, tím líp. Bude to velké překvapení :-)

Jurský svět

Akční / Dobrodružný / Sci-Fi / Thriller
USA, 2015

Režie: Colin Trevorrow
Scénář: Rick Jaffa, Amanda Silver, Colin Trevorrow, Derek Connolly
Kamera: John Schwartzman
Hudba: Michael Giacchino
Hrají: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake M. Johnson, Judy Greer, Katie McGrath, Vincent D'Onofrio, Nick Robinson, Omar Sy, Irrfan Khan, B.D. Wong, Ty Simpkins, Brian Tee, Lauren Lapkus, Andy Buckley, James DuMont, Gary Weeks, Eric Edelstein, Michelle DeVito, Erik Thirsk, Isaac Keys

Od událostí z prvního dílu (Jurský park, 1993) uplynulo již 22 let. Za tu dobu byl na ostrově Isla Nublar, kde se odehrával děj prvního dílu, vybudován nový, moderní a plně funkční park nazvaný Jurský svět, dle původní vize Johna Hammonda. Vše funguje hladce až do té doby, než vědci do parku vypustí nový inteligentní druh dinosaura, geneticky upraveného hybrida, který má chuť vraždit.



Zdroj informací o filmu - csfd.cz


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

2 komentáře:

  1. A já pořádně neviděla ani ty klasický Jurský parky - fakt se stydím, přitom je to na mém listu filmů, které chci vidět, už sakra dlouho.. Před tímhle filmem to budu muset napravit, jelikož na tohle bych se taky ráda mrkla..

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne