MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

26 listopadu, 2014

Vzkazy ze soutěže

středa, listopadu 26, 2014 čeká na komentář
Do konce soutěže zbývá už jen pár dní, přešněji asi čtyři. Mnoho lidí se nepřihlásilo, ale těch pár co přišlo, zanechalo vzkazy... Opět nebudu jmenovat, aby to někomu nevadilo...

» Děkuju za soutěž :) A Vánoce jsou sice ještě daleko, ale vzhledem k názvu soutěže vidím, že nejsem jediná, kdo už má vánoční náladu, což mě uklidňuje :)
Lucy Lillianne: Není za co. Já jsem letos pozitivně vánočně laděná. Aspoň prozatím :-)

» Docela jsem se zapotila :)
Lucy Lillianne: To věřím, ale určitě to nebylo až tak těžké :-)

» Zase jsem o něco chytřejší a některé knihy mě při hledání i zaujaly :-) Děkuji
Lucy Lillianne: To jsem ráda :-P

» Skvělá soutěž!! Ani si nedokážu představit kolik času jsi nad tím strávila, ale stálo to za to!! Moc mě to bavilo :) Jsi skvělá :)
Lucy Lillianne: Moc a moc děkuji. To potěší :-)

» Vážně jsi mi dala zabrat, hlavně 20. knihou, protože jsem ji vůbec neznala! :) :D
Lucy Lillianne: Tento typ soutěže jsem si už sama odzkoušela na jiném blogu a můžu říct, že tam to bylo stokrát horší. Seděla jsem nad tím čtyři hodiny minimálně :-D

» Zdravím! :D A díky za soutěž. ;) Jsi mohla zmínit, že jsou knížky [... spoiler soutěže - nemůžu zvěřejnit :-D]. Než jsem na to došla... :D Ale bavilo mě to hledat - skvěle udělané! :)
Lucy Lillianne: Aspoň byla sranda :-)

» Díky za soutěž :-)
Lucy Lillianne: Není za co...

» Uff, to bylo náročné. Ale super soutěž. :)
Lucy Lillianne: :-D

» pěkná soutěž, oceňuji a vážím si, že sis dala takovou práci s přípravou. super zvolené knihy, které nejsou příliš těžké, ale na občasné dohledání-ujištění ano :)) a já ti přeji Vánoce jakékoli, hlavně ať si je užiješ!!! :))
Lucy Lillianne: děkuji, jsem ráda, že se líbí :-)

» Díky moc za soutěž. Byla to zábava, i když než mi všechno došlo... no, prostě mi to dlouho trvalo. asi vážně platí to rčení ,,Ráno moudřejší večera" :D
Lucy Lillianne: hlavně, že jsi to zvládla :-)


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne