MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

16 listopadu, 2014

Shrnutí týdne #18

neděle, listopadu 16, 2014 čeká na komentář
V práci to začíná být opravdu divoké. Je hodně poznat nárůst zákazníků. Navíc nám nějací lidé odpadli, takže máme podstav a lítáme v jednom kuse... No co vám budu vykládat, prostě masakr. Takže se to trošku odrazilo na chodu blogu. Ale nejenom to. Pár večerů po práci jsem se snažila rozjet blogger a přizpůsobit na něm nějakou šablonu. Byl to těžký boj. Už jsem to chtěla dát zase k ledu a nechat to být, protože to bylo na nervy. Pořád to nebylo podle mých představ. Ale včera večer se mi to nakonec povedlo. Na poslední pokus. Šablona je rozpracovaná, téměř hotová. Ještě dopiluji detaily a pak se s konečnou platností rozhodnu, jestli blog opravdu převedu na blogger...

Co se týče aktivity blogu. Tento týden jsem pozměnila trochu menu. Přidala jsem nějaké nové ikonky. Tak je neváhejte vyzkoušet :-)

Z původních ikonek tu je toto
(fb blog, google+ blogu, instagram, pinterest, databazeknih, csfd, goodreads, deviantart, rss, návštěvní kniha, kecálník, forum)


Z nových ikonek toto
(bloglovin, ask.fm, networked blogs, osobní fb)


A taky připomínám probíhající soutěž. Jsme zhruba v půlce. Takže ještě dokonce měsíce máte čas...



To je asi vše. Už mě nic nenapadá. Jen vám chci poděkovat za komentáře na blogu a facebooku, vy kteří jste mi psali. Děláte mi tím radost. Mám odezvu a vím, že to aspoň někdo čte. Taky děkuji za další like na FB. Díky.

No nic, tak tedy hezký zbytek dne :-)


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne