MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

17 října, 2018

Viděla jsem... #138

středa, října 17, 2018 2 komentáře
Všechny filmy a seriály jsou hodnoceny po prvním shlédnutí, s odstupem času je samozřejmě možnost, že změním názor ;-) Pokud vás zajímají další mé filmové zkušenosti, můžete  ještě více hodnocení najít na mém účtu Csfd. Seriály, které sleduji najdete na Edně... Pokud pro mě máte tipy na dobré filmy, neváhejte se podělit ;-)

poster poster poster

Výchovný tábor
Film údajně podle skutečnosti. Nezvladatelné mladistvé nechávají rodiče odvézt do speciálních táborů na převýchovu. Ale kde je hranice toho, jak puberťáka zlomit, ale nezničit ho? A jak může vůbec někdo svěřit svoje dítě cizím lidem a nevědět, co s nimi dělají? Na jednu stranu drama a nepředstavitelná situace a na druhou náctiletí, kteří si myslí, že se všechno točí kolem nich. Chápu, že někdy jsou puberťáci hodně nevychovaní a především v Americe docela i pro někoho děsiví, ale je k tomu vůbec něco takového nutné?

Moje hodnocení:

Zbožňuju prachy!
Nepochopitelný film. Hlavně z pohledu američanů, je očividně uklízečka něco pohoršujícího, pokud to není nějaká cizinka. Docela arogantní a odporný názor. Navíc Jennifer Aniston bych si představovala v trochu jiné roli. Pro mě snímek naprosto o ničem podstatném... Blbost...

Moje hodnocení:



Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená
Hodně velké zklamání. Až na pár momentů, kdy jsem se trochu pousmála, kdy vznikla nějaká vtipná hláška či moment, byl celý animák o ničem. Zápletka úplně nezáživná a ani postavičky to nějak nezachránily. Nemůžu si pomoct, ale v tomto případě jen tahají prachy a úplně zbytečně... Tak tak to u mě dosáhne na ty tři hvězdičky. Mohli se trošku víc snažit s postavami, ale to už bych asi chtěla moc...

Moje hodnocení:


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

2 komentáře:

  1. Nic jsem z tvých jmenovaných neviděla, ale plánuji se podívat na Hotel Transylvánie 3. Tak či tak má očekávání nejsou pro to velká, tak si říkám, že na tom budu podobně jako ty. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, taky jsem od tretiho filmu necekala nejaky super snimek... :-)

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne