Ražniči pro lenochy

Alespoň tak tomu říkám já :-D Aneb když mám ráda ražniči, ale nechce se mi to dávat na špejli, když to stejně ihned zdlábnu. Takže všechno, co mám ráda, nakrájím a smíchám dohromady...

Ražniči neražniči

Suroviny: vepřové maso, brambory, cibule, paprika, slanina, zelenina dle chuti...

Postup: Nakrájejte maso, brambory a cibuli na větší kusy. Osolte, přidejte grilovací koření a garam masala (přidá úplně skvělou chuť masa). Někdy dávám i provensálské bylinky. Pokud chcete, přidejte si i slaninu a podobně. Polejte olejem a promíchejte. Přidejte na plech. Nahoru dejte další zeleninu jako papriky, houby a na co máte chuť. Dávám to nahoru, aby se to nerozpadlo díky šťávě, kterou maso a brambory pustí. Pečte tak 20 až 30 minut a je hotovo. Skvělá rychlovka na večeři :-)

sledovat mě také můžete na instagramu díky #lucylilliannevari a #lucylilliannepece
nebo vše pohromadě #lucylilliannevkuchyni

Okomentovat

0 Komentáře