17 října, 2018

Alespoň tak tomu říkám já :-D Aneb když mám ráda ražniči, ale nechce se mi to dávat na špejli, když to stejně ihned zdlábnu. Takže všechno, co mám ráda, nakrájím a smíchám dohromady...

Ražniči neražniči

Suroviny: vepřové maso, brambory, cibule, paprika, slanina, zelenina dle chuti...

Postup: Nakrájejte maso, brambory a cibuli na větší kusy. Osolte, přidejte grilovací koření a garam masala (přidá úplně skvělou chuť masa). Někdy dávám i provensálské bylinky. Pokud chcete, přidejte si i slaninu a podobně. Polejte olejem a promíchejte. Přidejte na plech. Nahoru dejte další zeleninu jako papriky, houby a na co máte chuť. Dávám to nahoru, aby se to nerozpadlo díky šťávě, kterou maso a brambory pustí. Pečte tak 20 až 30 minut a je hotovo. Skvělá rychlovka na večeři :-)

sledovat mě také můžete na instagramu díky #lucylilliannevari a #lucylilliannepece
nebo vše pohromadě #lucylilliannevkuchyni



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentářů:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)