Ražniči neražniči
Suroviny: vepřové maso, brambory, cibule, paprika, slanina, zelenina dle chuti...Postup: Nakrájejte maso, brambory a cibuli na větší kusy. Osolte, přidejte grilovací koření a garam masala (přidá úplně skvělou chuť masa). Někdy dávám i provensálské bylinky. Pokud chcete, přidejte si i slaninu a podobně. Polejte olejem a promíchejte. Přidejte na plech. Nahoru dejte další zeleninu jako papriky, houby a na co máte chuť. Dávám to nahoru, aby se to nerozpadlo díky šťávě, kterou maso a brambory pustí. Pečte tak 20 až 30 minut a je hotovo. Skvělá rychlovka na večeři :-)
nebo vše pohromadě #lucylilliannevkuchyni






0 Komentáře
Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)