MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

28 prosince, 2014

Jelikož se blíží nový rok, tak je potřeba si trochu utřídit, jaké knihy musím mít v daném roce. Takže ty, co nutně potřebuji na doplnění série nebo prostě ty, které mě strašně lákají. Seznam bude asi hodně krátký, ještě jsem se nestihla ani pořádně porozhlédnout, co vlastně vyjde :-P

Takže pro mě nejdůležitější ze všeho jsou tyto čtyři knihy, které musím mít za každou cenu...



Past, Andrew Fukuda - databazeknih, goodreads
bez anotace
Závěrečný díl série o upírech... - I když mě předchozí díly přímo vyloženě nenadchly, musím přece vědět, jak to dopadne.

Zkouška železem, Holly Black a Cassandra Clare - databazeknih, goodreads
V první knize přijde proti své vůli do školy jménem Magisterium nový žák. Ten byl předurčen stát se mocným kouzelníkem. Tento příběh vás překvapí, napne a donutí přemýšlet o rozdílu mezi dobrem a zlem.
Nová knižní série autorky Nástrojů smrti a Pekelných strojů - Nová série mojí oblíbené autorky, takže doufám, že to bude přinejmenším stejně dobré jako její předchozí knihy.

Město nebeského ohně, Cassandra Clare - databazeknih, goodreads
V šesté knize - ve Městě Nebeského ohně - jsou Clary, Jace a jejich přátelé neúprosně vtaženi do války, která proti sobě staví Nebe a Peklo, anděly proti démonům. Do války, která hrozí zničit celý náš svět, pokud ji lovci stínů nedokáží zastavit.
Závěrečný díl série... - co dodat, závěr vše odhalí :-)

Druhá stříbrná kniha snů, Kerstin Gier - databazeknih, goodreads
bez anotace
Další díl série Silber... - Nejvíce mě nadchla myšlenka sdílených snů. A i když to není nejlepší čtení v mém životě, rozhodně si nenechám další díl ujít...




Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne