MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

10 března, 2024

Po zhruba dvou měsících mám hotový další model. Původně jsem myslela, že bude už poslední, protože se celé věky žádný nový neobjevil. Před Vánoci jsem však našla další Mustang, který už čeká na skládání.

Původně jsem měla v plánu pokračovat a hned začít pracovat i na tom novém, ale po tak dlouhé době jsem se už nemohla dočkat prázdného uklizeného stolu, takže se do toho pustím až někdy jindy.

Každopádně tady je výsledek, víc zblízka nefotím záměrně, ať nejsou vidět nedokonalé detaily... :⁠-⁠D








Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

1 komentář:

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne