MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

22 srpna, 2022

  

Co bych mohla říct. Třetí příběh ze světa víl a lidí. Velká válka se blíží a tak musí hlavní postavy hledat pomoc, kde se jen dá. I na těch nejmíň pravděpodobných místech.

Dochází tedy k mnoha zvratům a překvapením. Hlavní bitva nebyla až tak dlouhá, ani vyloženě krátká. Pořád mám pocit, že tomu něco trochu chybělo, nicméně to dopadlo dobře a tak, jak jsem předpokládala.

Tento díl se mi četl asi nejlíp a nejvíc mě bavil. Četla jsem opravdu často i několik hodin, takže mě to skutečně vtáhlo. Autorku mám ráda a její knihy mě hodně baví, jen v některých případech chvíli trvá, než se mi příběh zalíbí. Podobně jsem to měla u Skleněného trůnu, který mě začal neskutečně bavit až snad od čtvrtého dílu...

Tentokrát mi to přišlo dost vyvážené. Osudy postav, vztahy, tajemství, válka, i to, s kterými postavami se autorka rozhodla rozloučit. Musím říct, že teprve teď jsem tomu přišla na chuť. Ale i tak nejsem stále přesvědčená, že chci pokračovat další trilogií. Ještě mi však zbývá ta malá doplňující novela, která obě trilogie spojuje...

 Četli jste knihu? Jak se vám líbila?





Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne