MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

19 ledna, 2022

 

Recenzní e-kniha

 

Svět, který autor vytvořil, mě baví už několik let. Netrpělivě čekám, až vyjdou všechny díly s druidem Attikem. Ale mezitím jsem měla možnost se do příběhu vrátit skrze šedesátiletého pečetníka. Sice na hlavní postavu dost neobvyklý věk, nicméně se s ním nudit nebudete.


Příběh je opět plný humoru, vybraných slov, nadpřirozených bytostí a akce. Od začátku do konce se jede na jedné vlně neustálého dění, problémů a jejich řešení. A dokonce padne zmínka o Attikovi a Oberonovi 😁.

Autor je opět ve svém živlu a na rozdíl od Útoku obrů píše výborně. Tohle je styl, který mu očividně padne a měl by u toho zůstat. Vyprávění je čtivé, nápadité, bez chvíle nudy, plné vtipných momentů, narážek nebo peprných nadávek. Takže knihu budete schopni dát i na jeden zátah, pokud vám čas dovolí.

Hlavní problematika, která se v knize řeší bude ke konci vyřešena, víc neprozradím, nicméně zůstává nedořešen osud Ala a lidí kolem něj.. Je totiž proklet. A tak doufám, že v pokračování, kterého se nemůžu už teď dočkat, se dozvíme více.

Tohle byla super jízda. Knihy tohoto rázu mám strašně ráda, které rychle plynou, žádné zdržování, spousta děje, jsem zabavená od první stránky do poslední a přitom není potřeba několikastránkových popisů a tvoření kronik a eposů. Za mě jednoznačné ano...

 

Četli jste knihu? Jak se vám líbila?


Kde koupit knihu

E-knihu Inkoust a pečeť koupíte v knihkupectví Palmknihy v žánru Fantasy, sci-fi
 
 https://www.palmknihy.cz/fantasy-sci-fi-horory/smrtelne-stroje-179786  

Za recenzní e-knihu děkuji knihkupectví Palmknihy.



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne