MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

07 srpna, 2021

9. blogové narozeniny

sobota, srpna 07, 2021 1 komentář
Před chvílí na mě mobil vyplivl upomínku, že dneska můj blog slaví už deváté narozeniny. Je to opravdu dlouhá doba, co jsem se začala věnovat především knižnímu tématu, i když jsem nikdy nedokázala vydržet jen u jednoho a tak s přibývajícími lety postupně blog dostával stále více a více rubrik.

Dnes už sice nejsem tak aktivní jako z počátku a ani knihám nepropadám jako dříve, ale stále jsou pro mě velkým koníčkem. Jen s časem, který uplynul, jsem hodně osekala svoje žánrové zaměření, začala jsem si vybírat jiné knihy, omezila jsem nákupy, protože jednak není místo a jednak knihy v dnešní době stojí opravdu hodně peněz. Moje aktivita se přesunula nejvíc asi na instagram, protože je to podle všeho nejvíc navštěvovaná sociální sít a taky mi to spoustu věcí usnadnilo. Je to prostě rychlejší a jednodušší.

Za dobu působení mých stránek jsem se stihla přesunout z blog.cz na blogspot.cz. Měla jsem na facebooku založené tři skupiny, které jsem časem zarchivovala a přestala jsem s nimi ztrácet čas. Rozdělila jsem si instagram na dva účty a pak se zase vrátila k jednomu. Vyzkoušela jsem spoustu spoluprací a spoustu ještě mám. Změnilo se toho hodně okolo knížek, ve vlastním životě, ale i v blogerské komunitě. No, co vám budu povídat. Devět let je dlouhá doba.

Nebudu tedy nadále zdržovat řečmi, které tu už byly tolikrát. Prostě chci poděkovat všem lidem, kteří se tu ukázali, ať už jednou nebo pravidelně. Všem, kteří zanechali komentář, jakkoli mi pomáhali, radili, byli pro mě inspirací. Všem, kteří jsou zapálení knihomolové a stále udržují kontakty a komunitu, i když je o něco menší. Doufám, že se budeme 'vídat' i nadále... :-)


A ještě pár čísel do éteru...

Twitter: 152
Počet článků: 2944
Počet komentářů: 9744
Počet pravidelných návštěvníků: 154
Počet návštěv: 102514
Počet zhlédnutí: 691437



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

1 komentář:

  1. Tak to moc gratuluji a přeji minimálně jednou tolik blogerských let. :D

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne