MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

31 prosince, 2019

Rok s knihou 2019

úterý, prosince 31, 2019 7 komentářů
Jako každý rok, i letos jsem udělala přehled všech nových knih, které jsem za celých těch dvanáct měsíců nastřádala. Dokud to ale člověk nevidí takhle hezky černé na bílém, sám tomu ani nevěří.

Letos jsem se hodně držela svého předsevzetí, že budu kupovat především další díly do sérií, které mám doma. Až na pár výjimek jsem to víceméně dodržela. Největším lákadlem byly počáteční velké akce u Dobrovského, kde jsem mohla mít třeba jednu knihu do dvacky (nepočítaje ty, které rozdávala zdarma), to by nebral jen blázen, že... Nejvíc jsem to asi porušila pořízením dvou nových sérií a to Mercedes Thompson, které jsem propadla a pak u série Země příběhů, kde jsem měla možnost krásné slevy 40 procent. A to přece nešlo odolat...

Velká část knih se vejde cenově do stovky, mám tu jedny omalovánky, které jsem pořídila taktéž v akci, spoustu knih z druhé ruky a nejrůznějších slev. A i když jsem letos rozpočet přetáhla oproti loňsku, jsem se svým výběrem spokojená. Žádná dovolená se nekonala, tak mám místo toho zásobu čtení... A kolik knih jste za rok 2019 donesli vy? :-)

Koupené 

   

Recenze papírové


Recenze ebook



Výhry



Darované + vánoce + narozeniny



Zdarma ke stažení (ebooky)

     
     
 




počet nových knih 2019 počet nových knih 2018
papírových knih 107 100
e-knih 26 22
omalovánky 1 0

z toho: z toho:
koupené 65 49
recenze 34 37
výhry, dárky a zdarma 35 36

Seznam přečtených knih v roce 2019

Hromádky za jednotlivé měsíce 
























Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

7 komentářů:

  1. Tak jsem to také spočítala a jsem přesně na padesáti nových knížkách :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. To je naozaj veľa kníh, či už kúpených alebo recenzovaných :-) Niektoré poznám, niektoré nie, každopádne pekné knižné úlovky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Strašně moc se mi líbí, jaký máš ve svých statistikách pořádek, fakt, takové dokonalosti bych taky někdy ráda dosáhla! :) Držím palce s knížkami do nového roku! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Takhle rozepsané a srovnané to vypadá moc dobře. :) Že bych si také začala vést podrobný seznam? :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne