MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

04 října, 2019


Dneska mám pro vás takovou malou recenzi knižní tašky. Co recenzi, spíš jen takové malé uvedení, co je zač a kde ji můžete sehnat :-D. Je vyrobená na zakázku od kamarádky blogerky, která je nechala udělat, aby je dostala mezi další knihomoly. Pokud se chcete podívat na její článek, tak můžete využít tohoto odkazu.

Mě osobně přijde ideální velikostí. Řekla bych, že se do ní vleze i klidně deset knih (samozřejmě záleží na tom, jaké bichličky si do ní chcete naskládat). Nikdo obvykle nechce pidi tašku na tři knihy nebo nějakého obra na deset kilo. Já na zkoušku dala šest kousků a zbylo mi ještě nějaké místo. Taška je opravdu pevná a drží tvar, na rozdíl od těch světlých levnějších plátěných tašek. Uši jsou delší, takže si ji můžete pohodlně usadit na rameno. Navíc je na ní potisk 'I'm reader and I'm proud of it.' Což v překladu znamená 'Jsem čtenář a jsem na to pyšný.'

Dodám vám ještě nějaké parametry:
  • 100% bavlněné plátno
  • rukojeť délka 58cm,
  • velikost tašky 38x28x12cm,
  • objem 13L
  • pokud vás zajímají produkty značky fairtrade, tak tato taška k nim spadá
  • a jako poslední ještě odkaz na výrobce

Pokud vás taška zaujala a líbí se vám, máte možnost si ji koupit. Z původních 280,- stojí nyní rovných 200,-. Psát můžete na tuto e-mailovou adresu cathychloupkova@gmail.com, kde se případně můžete dále ptát a domluvit se přímo s autorkou.

Mě se taška opravdu zamlouvá a hned ji využiji na zítřejší Humbook (už v ní mám naskládanou kupičku na podpisy), kde ji řádně otestuji a případně vám ještě dopíšu, jak se předvedla  :-)





Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. Taška je doopravdy nádherná! Ale já už jich mám doma tolik, že kupovat další asi nemá moc cenu. Zvlášť když pořád tahám svoji zmijozelskou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja mam doma jen jednu a zrovna tu obycejnou platenku :-)

      Vymazat
  2. Je moc pěkná, ale popravdě už mám tolik plátěných tašek, že je snad dosmrti neunosím. :D
    Užij si humbook :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taška je skvělá! Asi neodolám a pořídím alespoň ségře pod stromeček :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Vážně pěkná knihomolská taška. :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne