MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

22 srpna, 2019

Opět jen dva filmy. Uvidím, co se z nich vyklube, ale jinak pokračuji spíše v seriálové mánii...


Panství Downton
Seriál sice sleduji, ale spíše sporadicky. Jsem možná kousek za půlkou, z hlavy teď orpavdu nevím. Předpokládám, že film navazuje na konec poslední řady, že to tak nějak ukončuje, ale to budu muset asi ještě pozjišťovat.

Ad Astra
Sci-fi mám moc ráda, i když tohle působí dojmem, že půjde hlavně o sólovku. Herecké obsazení není zrovna chudé a je tam spousta zajímavých jmen. Tak to nejspíš risknu, budu doufat v něco opravdu vypracovaného, ale zase nebudu juchat dopředu :-D.


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

12 komentářů:

  1. Film Panství Downton? To zní zajímavě. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jediné, co mám snad v plánu na září je To, ale jinak nic. Spíše to pak uvidím ještě během září, co mě zaujme.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Lucy, zrovna tenhle víkend jsem chtěla vyrazit do kina, ale přijde mi, že je to přes léto téměř mrtvý a teď vůbec není na co jít :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já myslím, že celkově nabídka dost pokulhává :-D

      Vymazat
  4. Mě tedy už hrozně dlouho nic nezaujalo, jako ostatní mám v plánu akorát To, protože ta kniha je prostě moje srdcovka a myslím, že první díl se podařilo docela dobře vystihnout, tak uvidíme, jestli to tak udrží právě i v pokračování :)
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tohle taky neberu jako nejakou top, ale kdyz uz si mam vybrat, tak alespon tohle :-P

      Vymazat
  5. Panství Downton by mě zajímalo jaké bude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky. Akorát nevím, jestli na to koukat, když nemám dosledovaný seriál...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne