MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

25 dubna, 2019

Už dlouho nic neproběhlo, poslední soutěž byla na podzim loňského roku. Tak abychom to tu trošku oživili, pokusím se občas nějakou tu soutěž alespoň o tu záložku vytvořit. V blogové sféře je v tomhle ohledu celkový útlum, takže třeba udělám někomu radost... :-)




  1. Soutěž bude probíhat do 30.4. Vyhlášení vítězů proběhne pravděpodobně hned 1.5.
  2. Zúčastnit se mohou jen lidé z ČR.
  3. Výherce budu informovat emailem, který napíšete do komentáře. Na odpověď počkám maximálně dva dny.
  4. Vyhrazuji si právo na jakékoli změny v soutěži (posunutí data, upravení výhry, změny podmínek při nedostatečném počtu účastníků apod...), člověk nikdy neví ;-). 

Do komentáře napište:

  • přezdívka
  • email
  • odpovězte na otázku: Soutěžíte rádi? A o co nejčastěji nebo nejraději?



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

7 komentářů:

  1. StoryHuntress
    lovkyne.pribehu@gmail.com

    No jasně 😀 Knihy, záložky, svíčky 🙂

    OdpovědětVymazat
  2. Tvořilka
    tvorilka97@gmail.com

    Když můžu soutěžit o knížky nebo o nějaké vstupneky na zajímavou akci, proč ne :) Třeba se poštěstí, jeden nikdy neví :D

    OdpovědětVymazat
  3. Simaa
    simca.damkova1@seznam.cz

    Záleží na tipu soutěže. Když je to soutěž o nějakou hmotnou cenu, která mi vyskočí na FB tak to jen tak že srandy zkusím přestože vím, že nikdy nic nevyhraju. Asi budu mít štěstí v lásce:D
    Ale když to je soutěž mezi kamarády nebo stolní hry tak ty mám ráda a baví mě a bývá i dost soutěživá

    OdpovědětVymazat
  4. Lory Humble
    loryhumble@gmail.com

    Jasně! Nejčastěji asi o knížky, protože - co si budeme nalhávat - těchhle soutěží je v rámci blogosféry asi nejvíc. Ale když je příležitost, nedám dopustit ani na všechny ty holčičí blbůstky (kosmetika, doplňky atd.) nebo třeba vstupenky na akce a tak :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pinky
    blaufik@seznam.cz

    Soutěžím o věci, které mě zaujmou. Takže knihy, záložky, svíčky, sem tam nějaká ta kosmetika. Každopádně knižní věci rozhodně vedou :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Medvědářka
    teky.s@seznam.cz

    Soutěžím jen o věci, co zaujmou. Nejčastěji to jsou knihy, ale potěším i maličkosti jako jsou záložky, drobné sběratelské předměty, ručně vyrobené věci. Občas zkouším kosmetiku nebo nebo i věci do domácnosti, dekorační předměty s oblíbeným motivem. Miluju plátěné tašky, tak bych určitě soutěžila i o ni nebo i věci na zahradu a věci pro děti. Tedy pokud je to úměrné věku mé dcery.

    Jinak díky za soutěž a přeji hezký den :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Miška
    Michalka.Voltnerova@seznam.cz

    Moc ráda a často soutěžím, i když s výhrami to není moc slavné :D Nejčastěji se jedná o soutěže o knížky, ale když se naskytne něco z jiného soudku, co mě zaujme, tak neváhám a soutěžím i o to :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne