MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

03 ledna, 2019

Prosinec je chudý, jelikož já sama si z novinek nic nevybrala. Moje poslední nákupy proběhly v listopadu a tak v prosinci zůstalo místo jen na vánoční dárky. A opravdu jsem nějaké dostala (samozřejmě díky dopisu pro Ježíška... :-P).


Díky Black Friday, který probíhal před vánoci jsem si rychle psala o tento komplet Hraběte Monte Cristo, který byl neuvěřitelně zlevněný. A jsem ráda, že ho mám doma. Knihy jsou teda vyšší, což jsem nečekala, stránky budou zase pomaleji ubíhat, nicméně ty obálky i obsah uvnitř jsou moc krásně provedené.


Jako další knižní dárek jsem si přála druhý a závěrečný díl Čar života. S jedním z Ježíšků jsme se domluvily na vzájemné knižní výměně. Takže se do knihy můžu vesele pustit a ukončit tak sérii :-)


A to je prosím pěkně všechno :-) Od nového roku by mohly být tyto články opravdu chudší, pokud se dokážu držet svého předsevzetí... :-P A kolik knih jste měli v prosinci vy?

Celkový počet nových knih: 4 papírové knihy, 0 e-knih


Prosinec
Celkově rok 2018
Koupené z vlastní kapsy: 0 Nakoupeno: 42
Narozeniny, za šablonu, výhry, apod: 4 Obdarováno: 40
K recenzi: 0 K recenzování: 37


Přečtené knihy



Celkový počet přečtených stránek: 2504



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

8 komentářů:

  1. Ten Hrabě Monte Christo vypadá skvěle, akce jsem si taky všimla, ale nebyly zrovna finance a trošku mě to mrzí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla hlavně přírůstky díky dárkům pod stromeček a tam se mi sešlo 8 knih různých žánrů ^^ a sama jsem si pak pořídila knihu Polibek v Paříži. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak Hrabě vypadá fantasticky, myslím, že mu to bude u tebe v knihovně slušet :-)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne