MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

29 ledna, 2019

Naposledy jsem fotila knihovničku někdy v srpnu. Nové focení jsem chystala až po novém roce a po svátcích, ale tak nějak nebyl čas ani nálada. A co teprve světlo. Dnes sice není úplně ideálně, ale je venku dost světla, abyste na těch fotkách alespoň něco viděli. Už aby bylo léto :-)

Jako vždycky nejdřív pohled na celou knihovnu a pak už jen fotky jako průvodci, bez zbytečných řečí :-) Starou knihovničku už nefotím, pomalu se zbavuji i zbytečných knih, které nechci, takže mi tam zůstavají především encyklopedie, pohádky a pár hodně starých knih... Tak možná příště, až to nějak uspořádám :-)

"Tento projekt má na svědomí Abyss"




































Nezapomeňte se pochlubit i vy svými knihovničkami. Jsem hrozně zvědavá. Kolik máte knih? A kde všude je skladujete? :-D


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

19 komentářů:

  1. Tyhle pohledy do knihovny miluju. Zvláště při pohledu na HP poličky srdce zaplesalo. Tuhle knihovnu bych s klidem nazvala knihovna snů. Krásná a velmi inspirativní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Taky to je knihovna snů, moje milované místo :-D

      Vymazat
  2. Kdybych neměla knížky různě pomíchané (mám hromady, které čekají na přečtení, hromadu na zrecenzování a hromadu na vyřazení), tak bych taky nafotila, po dlouhé době :( A mám knížky... prakticky všude, v každé místnosti musí být knížky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak až to jednou dáš dohromady, tak to rozhodně nafoť :-D

      Vymazat
  3. Och, takového místa! Pukám závistí! :D
    Já popravdě ani nemám opravdickou knihovnu, knížky stohuju ve skříni, která byla původně šatní - a podle toho to i vypadá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý nějak začíná. Vzpomínám si, jak jsem měla knihy všude možně po pokoji, několik let, než to došlo k takovému výsledku :-D

      Vymazat
  4. A ja si potom hovorím,že toho mám veľa :D Ale toto je už naozaj knižnica :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já toho mám určitě hodně. I když bych pořád ještě hromadu chtěla :-P

      Vymazat
  5. Já se na tyhle fotky vždycky strašně těším, hrozně mě baví se probírat cizími knihovnami! Jen teda pak vždycky najdu něco, co teda nutně musím mít a veškeré předsevzetí o omezení nakupování knih zmizí. :D Fakt super, luxus!
    Jinak my máme knihovnu přes celou zeď obýváku, regály 4x 80cm + 3x 40 cm (doufám, že to píšu dobře) klasika z Ikey. Reprezentativní mám 4 regály (2+2), kde mám odhadem 250 knih, většinou (YA) fantasy, sci-fi a dystopie. Zbytek je manžela, syna a v jednom regále máme sbírku deskových her :D
    Řadím si je především podle nakladatelství, ale i to pochopitelně své mouchy. Nejvíc mám CooBoo, mám slabost na ty jejich obálky. Ale za nejoblíbenější považuji poličku s knihami od Hostu a se sérií Píseň ledu a ohně od Talpressu. Někdy do budoucna bych si chtěla pořídit více knih od Baronetu, tam mám zásadní nedostatky. Nesbírám funko, přívěsky a nic podobného. V knihovně mám krom knih pouze hrneček se záložkami. ;)
    Toť má snad vyčerpávající odpověď. :D
    Hanka T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky bych brala ty z ikei, treba se casem postesti, abych to mela ucelene a ne kazdou policku jinak :-D
      no pani, tvoji knihovnu bych chtela videt :O

      Vymazat
  6. Opravdu působivá knihovna. Myslel jsem si, jak mám hodně knih, ale tohle... Závidím.
    Momentálně mám okolo 130 knih a každý měsíc koupím průměrně 5 dalších. Nejraději mám dobrodružné fantasy. Nejvíce knih mám od Fragmentu.
    Opravdovou knihovnu nemám, takže mám knihy různě po pokoji. Většinu mám ve skříni a ty, které se tam už nevejdou, mám v úložných boxech pod křesly, pod gaučem a ve skříňce od stolu. Až si jednou pořídím několik knihoven od IKEA, bude to nádhera.
    Soren Alba

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky u mě ze začátku převládal Fragment :-D Knih mám docela dost, ale znám blogery, co mají i dvojnásobek. To teprve musí být pohled :-P

      Vymazat
  7. Nádhera! Na takovéto výtvory je radost pohledět. Mám sice hodně knih, ale v porovnání s tímhle je to sotva polovina. Muselo dát hodně práce a času vytvořit takovouto knihovnu.
    V mojí knihovně převládají dva žánry: fantasy (hlavně Fragment) a sci-fi (Argo a Triton). Největší chloubou mojí knihovny jsou série "Ohnivá křídla" a "Spirit Animals". Úžasné knihy - doporučuji.
    Wan Shi Tong

    OdpovědětVymazat
  8. Já prostě zbožňuji tvoji knihovnu! ♥
    Tolik knih a stále tam máš ještě místo, a ty polštáře?! Ten s Sherlockem potřebuji :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuji, to je taky moje nejoblibenejsi mistecko :-) postupne vylepsuji :-P

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne