MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

25 října, 2018

Hudbu zbožňuji a není snad dne, kdy bych si něco nepustila. Youtube už se stal mou součástí, každodenní rituál. Bez hudby bych nebyla. Ráda poslouchám různé melodie a kolikrát víc než hudbu, tak jen instrumentální skladby... A vždycky jsem záviděla těm, co umí hrát na hudební nástroje. Sen, který se mi nikdy nesplnil. Nedávno jsem narazila na Lindsey Stirling, kterou jsem už kdysi měla možnost slyšet, ale tak nějak mi zmizela z paměti. Ve svých videoklipech hraje na housle, ale nejde jen o ně, ale i o další hudbu, se kterou se spojí a vytvoří něco skvělého. Tady jsou nějaká videa, která mě v poslední době oslovila :-)






Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

4 komentáře:

  1. Jedna z mých nejoblíbenějších. POslední dvě jsou opravdu hodně povedená. Líbí se mi, že každé video je originální, dechberoucí a vždy, opravdu vždy mě překvapí, co všechno vymyslí.

    OdpovědětVymazat
  2. Lindsey Stirling mě taky hrozně baví :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám Lindsey hrozně ráda, podle mě na ní označení "umělkyně" nestačí. Před pár lety jsem byla s kamarádkou na jejím koncertě a bylo to něco naprosto neuvěřitelného :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne