MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

30 října, 2018

Čtecí plány na listopad

úterý, října 30, 2018 6 komentářů
Stín noci, pokračování Času čarodějnic, jsem měla původně v plánu zvládnout ještě v říjnu. Ale nakonec se to ukázalo jako nadlidský výkon. Ten čas prostě utíkal tak rychle a přečíst jsem toho moc nestihla... No a druhou knihu mám teď novou, ale těším se na ni už opravdu hodně dlouho... :-)

Listopad

Splněno  Název knihyAutorPočet stran
Stín noci
536
-Spící obři 354



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. Já mám momentálně rozkoukanou seriálovou adaptaci Času čarodějnic a zatím mě to fakt baví - takže jsem začala uvažovat o tom, že bych si to taky přečetla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Seriál je dobrý, taky mě baví. Sice není úplně podle knihy, ale to nevadí, není to tak hrozné :-D

      Vymazat
  2. Seriál jsem ještě nerozkoukala, bohužel na to nebyl zatím čas. Ale díly na mě čekají za odměnu, po tomto dlouhém týdnu :D Alespoň mám motivaci se vše, co nejrychleji naučit, ať si pak můžu dát maraton.
    Mně takhle na poličce odpočívá Labyrint pohybu od Koláře a pořád ne a ne se do něj pustit. V mém okolí patrně sídlí nějaký časožrout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo to znám, na mě čeká mnohem více knih, než bych si přála...

      Vymazat
  3. Držím ti palce se splněním listopadových plánů. Ať se vydaří. :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne