MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

27 září, 2018

Čtecí plány na říjen

čtvrtek, září 27, 2018 7 komentářů
Tak v září jsem se nějak opět zasekla a ze svého plánu nepřečetla ani stránku. Bohužel jsem skončila u jiných kousků, které mě zlákaly. Na říjen si opět připravím dvě knihy, ale tentokrát je určitě splním. Na jednu z nich se opravdu hodně těším, takže ji třeba zvládnu rychle :-) Druhá je rest, abych měla konečně dokončenou sérii...

Říjen

Splněno  Název knihyAutorPočet stran
Čas čarodějnic
544
-Osud Tearlingu 488



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

7 komentářů:

  1. Držím palce, aby sis své plány splnila. :) Jsem zvědavá na tvůj názor ohledně Osudu Tearlingu, párkrát jsem tedy na ni narazila, ale ještě se k ní neodhodlala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. První díl mě bavil, druhý už byl horší. Budu doufat v lepší konec...

      Vymazat
  2. Obe kninhy sú výborné, uži si čítanie :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Super výběr, snad se ti knihy budou dobře číst ^^ Já nečetla ani jednu. Ale o sérii od Eriky hodně přemýšlím, jen nevím jestli by se mi líbila. Třeba si to ještě někdy rozmyslím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna od té moc nečekám. Druhý díl mě dost zklamal. Ale chci znát konec...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne