MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

22 prosince, 2017

Vánoce jsou za dveřmi

pátek, prosince 22, 2017 3 komentáře
Je to tak. Zbývají nám dva dny a ten velký očekávaný den je tady. Ještě dnes a zítra mě čeká práce a mám, jak naschvál, směnu v obou případech až do desíti do večera. Snad budu mít dost pevné nervy, abych to s těmi zákazníky zvládla, protože to jste ještě neviděli (samozřejmě kromě mých stejně trpících kolegů ve všech obchodech)...

Dárky mám dávno zabalené, jen ještě svážu stužkou kokina pro ty naše čtyřnohé mazlíky. Dodělávám poslední dezert na vánoce, je to moje premiéra, ale snad se povede. Zítra ráno musím splácat polevu a mám hotovo. Opravdu mi to vyšlo tak tak. Stromeček mám už také dávno nachystaný (večer svítí mnohem více :-P). Nemohla jsem se prostě dočkat a pustila se do toho hned začátkem měsíce. A dobře jsem udělala. Jinak bych díky práci úplně ztratila chuť...


Jinak se s vámi chci tak nějak rozloučit. Aktivita blogu do konce roku hodně klesne. Jednak si chci užít volno a svátky celkově a jednak mě čeká ještě spousta práce a dokonce i nějaké noční. Nebojte se, rozhodně si najdu čas vám popřát krásné svátky. Můžete očekávat typické články s TOPkou, kde vám ukážu knihy, které se mi za celý rok líbily nejvíce a také přehled všech nových knih, které jsem domů dotáhla. Možná v mezičase zvládnu poslední recenzi, ale to se uvidí, jaká bude nálada na čtení... Další články přijdou se začátkem ledna, kdy by se měl blog rozjet už klasickým způsobem.

Užijte si tedy ty zbývající dny, flákejte se, jezte samé dobroty a neseďte pořád u těch obrazovek :-P Já vím, je to težké :-) Děkuji všem návštěvníkům, starým i novým. Jsem moc ráda za každého z vás. Děkuji také mým spolupracím. A v tomto článku navíc i Lucii z Presco Group za krásný dárek... Mějte se všichni hezky a ahoj :-)




Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

3 komentáře:

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne