MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

31 prosince, 2017


V tomto týdnu jsem toho moc nestíhala. I proto byla aktivita trošku ponížená. Nejen kvůli tomu, abych si ty svátky tak nějak užila bez počítače, ale i kvůli každodenním přesčasům v práci. Odcházela jsem za tmy, vracela se za tmy, unavená a vynervovaná. Teď už to snad pomalu skončí a vše se vrátí k normálu. Od zítřka, tedy od nového týdne, nového měsíce i nového roku zároveň, to zase rozjedu na plno :-D

V tomto týdnu jste se dočkali minima článků. Jedním z nich byla moje topka nej knih, které jsem letos četla. Nakonec jsem jich vybrala poměrně dost, protože bylo těžké se rozhoudnout... Dalším článkem byl Rok s knihou, kde jsem ukázala ten nekonečný seznam nových knih... :-D Dnes jsem pro vás nachystala Čtecí plány a s tím dvě knihy, které bych chtěla v lednu stihnout přečíst. Jsem na ně zvědavá, protože mi každý píše, že jsou opravdu dost dobré... Tak snad ano :-)



No vidíte a jsme na konci. Teď se půjdu najíst a večer si možná nachystám nějaký ten chlebíček. Chci dočíst knihu, abych to stihla ještě v tom letošním roce ;-) A určitě do půlnoci udělám i slibovanou recenzi... A to je vše přátelé, užijte si pěkného Silvestra a ahoj v novém roce... :-D

Přírůstky

  • Králova klec
  • Stříbrná maska
  • Poslední smrtelné pouto



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

2 komentáře:

  1. Pěkný silvestr a šťastný Nový rok i tobě. :) Budu držet palce ať stihneš dočíst poslední knihu tohoto roku. :))

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne