MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

28 října, 2017

Vánoční soutěž

sobota, října 28, 2017 12 komentářů
Ano, blíží se vánoce. Můžeme to vidět v mnoha obchodech, výzdoba se začíná šířit všude a tak je čas i na obvyklou sváteční soutěž. Výhrou bude opět balíček, který neobsahuje knihu, protože trefit se někomu do noty je těžké. Proto bude plný záložek a dalších drobností... Probíhat bude měsíc, aby byl čas vyluštit křížovku, zjistit tajenku, vyhlásit vítěze a především zavčas výhru odeslat jejímu novému majiteli...
 
  1. Soutěž bude probíhat od 28.10. do 28.11.
  2. Zúčastnit se mohou jen lidé z ČR.
  3. Výherce (jednoho) budu informovat emailem, který napíšete do formuláře, abych od vás měla potvrzení a hlavně abych dostala adresu :-) Na odpověď počkám maximálně dva dny.
  4. Vyhrazuji si právo na jakékoli změny v soutěži (posunutí data, úpravení výhry, změna podmínek při nedostatečném počtu účastníků apod...).

Výherní balíček

Uvnitř balíčku najdete hromádku blbinek. Jsou v ní nějaké ty záložky s podpisem. Pak záložky mojí výroby, papírové i jedna kovová. Následuje něco na mls a na pití ke čtení a pak hromádka dalších drobností, včetně lepítek a klíčenky... Snad se vám tedy výhra bude líbit... :-)









Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

12 komentářů:

  1. Jé to je hezká soutěž! Jdu vyplnit formulář, ta záložka vypadá suprově! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Záložka je skvělá, i ostatní ceny jsou parádní! :)

    http://boook-planet.webnode.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Jé kris-kros miluju :D Dávám si soutěž do záložek a až mi zbyde více času, určitě se zúčastním :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Cha - mám vytištěno a jdu luštit! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé, to je parádní soutěž, příští týden tisknu a luštím... A tedy, muselo to dát spoustu práce, klobouk dolů! :)

    OdpovědětVymazat
  6. SOUTĚŽÍM S RADOSTÍ A VELKOU HRDOSTÍ.

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne