MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

22 října, 2017

V pondělí jsem si užívala volna. Konečně dojel i taťka a po hodně dlouhé době se u mě stavil a konečně viděl i to, jaké změny tu proběhly. Hlavně, co se týče knihovničky a tak. Celý den jsme strávili kecáním, ale i nějakými pochůzkami, takže jsem se ani nenadála a byl skoro večer a já neotevřela ani knihu.

V úterý mě hodně chytly záda. Zatím asi nejhorší, co jsem měla. Hned jsem dostala nadáno od holek v práci, tak jsem nakonec volala doktorku a objednávala se. Dostala jsem se k ní až ve čtvrtek, takže jsem předchozí dva dny akorát doma ležela u televize. Nakonec jsem nastoupila na neschopenku a uvidí se, co bude dál. Celý týden se tak v podstatě nese v duchu válení u obrazovky, odpočívání a braní prášků. Čtení jsem moc nedala, až teprve dnes jsem otevřela A zrodí se píseň a mám přečteno asi čtyřicet stránek. Nejvyšší čas se k tomu zase vrátit.

Ale ještě musím ohlásit nové knihy. Jako každý týden, jak jsem zjstila, ty knihy snad prší z nebe, mám opět nové přírůstky. Tentokrát jde o Hlasy, které jsem si objednávala v rámci registrace do Knižního klubu, takže jsem je měla za polovinu. Další dvě knihy jsem přenechala kolegyňce :-) A druhou novou je právě výše zmíněná A zrodí se píseň, kterou mám na recenzi. Je tedy nejvyšší čas se do toho položit. Teda kniha putuje do čtecího polštáře a já se k tomu skutečně položím. A asi vám nemusím říkat, že už mám zase něco objednané :-D


Udělala jsem si velikou radost i záložkami. Objednávala jsem kousky, které jsem vytvářela už dřív, pak nějaké nové do soutěže (na vánoční téma) a pak jsem po velice dlouhé době vzala i něco sobě. Vytvořila jsem si záložky podle témat knih, například Skleněný trůn, Měsíční kroniky a podobně. Výtvory jsou už i na mém druhém blogu, kde se na ně můžete podívat, případně si je i stáhnout...


Když už jsem v Praktickém koutku, tak ještě chvíli tam zůstanu. Dnes jsem vytvořila návod na blog. Jde o ten typ widgetu, kdy máte pod článkem odkaz na články podobného rázu. Takže pokud vás to zajímá, mrkněte na Related posts, třeba vám to pomůže...

Ve středu po práci jsem dočetla finální stránky Poslední dívky, která mě mile překvapila a její čtení mě opravdu bavilo. Bylo pár věcí, které bych měla raději jinak, ale to nic nemění na faktu, že autorka mě naprosto dostala a dokázala mě tahat za nos až do samého konce... :-) Za přečtení to stojí.


A to je asi všechno. Konec hlášení. Jdu se zase věnovat knize, malování nebo telce. Mějte se hezky a snad jste měli lepší týden než já :-)

Přírůstky

  • Hlasy
  • A zrodí se píseň



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

4 komentáře:

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne