MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

15 října, 2017

Právě jsem dorazila domů a slupla rychle něco k jídlu. Je čas si chvíli posedět a dát odpočinout uchozeným nožkám, takže toho využiji a mrknu se na to, co se celý týden dělo a sepíšu zase nějaké to malé info... :-)

Minulou neděli se mi podařilo dočíst Plamen v temnotě, ale jelikož už byl večer, recenzi jsem sepsala až v pondělí. Kniha mě velice bavila a bylo těžké se s ní loučit, navíc to vědomí, že zase musím čekat na pokračování... Docela mě to rozesmutnilo. Moje pocity z knihy si teda můžete přečíst v recenzi tady. Hned na to jsem vytáhla Říši bouří, která mě taky lákala a nechtělo se mi příliš čekat... Moc daleko jsem se nedostala, dorazil mi recenzáček, který mi Omega nabídla - Poslední dívka. Tam jsem momentálně za polovinou a vypadá to, že to nejlepší teprve začíná. A Jonathana si nevšímejte, ten mi na nočním stolku asi posečká až do prosince :-D


Zkusila jsem si, po vzoru jiných blogerů, napsat o spolupráci do Albi. Podařilo se a hned druhý den mi odepsali, že souhlasí. Nechala jsem se tedy překvapit a dostala jsem balíček s věcmi, všechny s motivem soviček :-) Něco si nechám a abych nebyla lakomá, další věci udělají radost jinde, včetně soutěže, kterou chystám.


Tak trochu jsem i malovala, ale jelikož jsem měla odpolední, nebylo až tolik času. Mamka i bráchova přítelkyně mě pomalu dohání, tak musím máknout, chci být první! Dělám si srandu, budu ráda, když do konce roku bude obrázek hotový :-D Budovy se pěkně rýsují, eiffelovka je dávno hotová, teď mě čeká to nejhorší - květiny a kaluže na chodníku...


Na sobotu jsem neměla nachystaný žádný článek, tak jsem akorát vypustila filmy, které jsem viděla, ale nebyla to žádná sláva. Poslední dobou vyhledávám spíše seriály. Vede samozřejmě Cizinka, ale ta má teď čtrnáctidenní pauzu, tak jsem se vrátila k Panství Downton Abbey. To mě bohužel až tak moc nebaví, ale když už nic lepšího nemám, tak alespoň to...

poster poster poster poster poster

S kolegyní z práce jsem se dohodly, že vstoupíme do Knižního klubu. Zítra nás zaregistruji. Jsem zvědavá, co nás čeká a hlavně jaké výhody z toho budou plynout. Myslím, že splnit minimální množství objednaných knížek za rok nám rozhodně nebude dělat problém. Tak hurá do toho... :-)

V práci se to už pomalu nese ve vánočním duchu. Člověk z toho pomalu blbne, takže začínám plánovat dárky. Určitě zase něco upeču, i když ne nějak moc, na to prostě není čas ani správná nálada. Dnes ráno jsem dokonce přemýšlela, že možná letos po dlouhé době udělám i vánoční výzdobu. Bude však záležet na tom, jak moc mi to znechutí práce... A jak se připravujete vy?

To je z tohoto týdne vše. Hezký večer :-)

Přírůstky

  • Poslední dívka



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

2 komentáře:

  1. Koukám, že to byl plodný týden.:)) Ten obraz je naprosto nádherný už teď a až bude dokončený...Věci z Albi jsou roztomiloučké a souhlasím seriál Cizinka - co lepšího může být.:))

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne