MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

29 června, 2017

Čtecí plány na červenec

čtvrtek, června 29, 2017 10 komentářů
V novém měsíci si zvolím dvě knihy, ale tentokrát to vezmu z druhého konce. Tedy knihy, které mi doma leží poněkud delší dobu a je na čase se na ně taky podívat... :-)

Červenec

Splněno  Název knihyAutorPočet stran
Mlhovina
304
Prvních 100 280



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

10 komentářů:

  1. Budu držet palce až stihneš vše přečíst. I mě doma leží už delší dobu některé knihy, tak bych si z tebe měla vzít příklad a taky se na ně podívat...;))

    OdpovědětVymazat
  2. Mlhovina... Mám doma celou trilogii, ale ještě jsem ji nečetla. Taky bych to měla někdy napravit. Ale teď jsem konečně začala Měsíční kroniky, je to chytlavé jako blázen, takže aspoň nějaké resty plním. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to doma leží od toho, co jsem to koupila v Lk... A Měsíční kroniky, to přečteš rychle, to nejde odložit :-P

      Vymazat
  3. Taky mám v plánu udělat si nějaký plán na léto a snažit se přečíst i něco svého. Koupila jsem pár novinek, ale díky recenzákům na ně nemám čas, navíc mám doma ještě knihy z knihovny. No mám co dělat. Tak ať se daří!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto se snažím ty recenzáky omezit... Už to potom není taková zábava, ale spíš povinnosti...

      Vymazat
  4. Přeji, ať plány vyjdou... Také bych o prázdninách ráda dohnala nějaké starší resty, ale znám se a vím, že nakonec bude kolem mě tolik nových knih, že budu ráda, když stihnu ty. Jsem hrozná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by chtělo chytnout do ruky samé skvělé kousky. To by potom ubývalo :-D

      Vymazat
  5. Mlhovina vypadá hezky.
    Já si žádné plány dělat nebudu, poněvadž bych je stejně nedodržela, budu si knížky brát spíš náhodně + nějaká ta povinná četba. Tobě ale přeju hodně štěstí :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě docela pomohlo, když jsem si naplánovala každý měsíc dvě knihy z toho co mám doma... snažím se je přečíst a mimo to si vezmu i další čtivo...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne