MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

12 března, 2017

My čteme #3 Hobit

neděle, března 12, 2017 10 komentářů
V tomto měsíci se na řadu dostal Hobit. Sice nemám kdy si ho přečíst, naposledy jsem ho četla před premiérou posledního filmu v kině. Nicméně se pokusím (konečně) zapojit alespoň do diskuze. Hobit je jedna z mých oblíbených knih. Po pravdě se mi četla mnohem snadněji než Pán prstenů, protože Hobit je spíše takový pohádkový. Působí na mě i trochu dětsky. Nicméně je to krásný příběh, kterým začalo jedno velké dobrodružství...

Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky

Tento projekt vymyslela Kristýna z blogu The Book Talk. Vše funguje především přes goodreads, kde se můžete do skupiny také přidat. Každý měsíc se hlasuje o knihu na měsíc následující a mimo jiné můžete diskutovat o tom, jak daleko jste, jak se vám kniha líbí a podobně.


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

10 komentářů:

  1. Hobit je skvělá kniha, taky ji mám v knihovně. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hobita jsem četla před několika lety, půjčil mi ho strejda. Byla jsem ještě dítě a strejda měl nějaké novější vydání i s obrázky, které se četlo opravdu krásně. Moc mě to bavilo. Když jsem pak ale zkoušela přečíst Pána prstenů, nedostala jsem se přes druhý díl. Takže souhlasím, že Hobit se čte mnohem lépe. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem hrozně trapná, sice se projektu účastním ve smyslu, že jsem ve skupině, ale ještě jsem nebyla vůbec aktivní. Na Hobita se každopádně chystám už hrozně dlouho - trhá mi srdce, že jsem viděla jen filmové zpracování :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bez obav. Já jsem taky marná. Ještě ani jedna kniha mi nevyšla...

      Vymazat
  4. Tuto knihu jsem už četla, a tak ji znovu číst nebudu. Jsem zvědavá na březnový výběr :)

    http://katiehoral.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne